Mi a véleményetek Mesterházy Attiláról?
Figyelt kérdés
2009. dec. 1. 10:30
21/28 anonim válasza:
Nézzük meg a társaságot melynek az élére lépett. Akinek a csőlátásnál nagyobb perspektívája van annak nem kérdés.
22/28 anonim válasza:
Ugyanolyan, mint a többi: undorító, korrupt, ingyenélő, semirekellő, hazug, mellébeszélő politikus.
Sajnos ez a magyar valóság, a Parlamentben nem ül egy ember sem, aki az ország sorsát a szívén viselné. Ez a vesztünk, mindig is ez volt a történelmünk során.
23/28 anonim válasza:
Azt hogy jó nagy marha aki ennek is bedől!Gyurcsány,Bajnai,Mesterházy mind egyre megy.Rohadt tetük!
25/28 anonim válasza:
Athos
Porthos
Aramis
D'Artagnan
Mesterházy
26/28 anonim válasza:
Nekem nagyon szimpatikus a srác. De tényleg. Szerintem nem hazudik és szerintem az országnak rá van szüksége. Ez már nem az az mszp ami régen volt szerintem. Nem kell összekeverni az msp-t az mszmp-vel meg Attilát Ferivel.( jó oké Gyurcsány tényleg egy idióta volt) . De már látszik az országon hogy kifelé jövünk a gödörből hála Bajnai Gordonnak. Na ő és Mesterházy Attila jó választás az országnak.
Elisz 22
27/28 anonim válasza:
Őt lökték előre:"Figyelj Atus,csinálj valamit!"Most ő a hazugságfelelős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!