Hallottál már a Fidesztől bármi önálló gondolatot, ami nem arról szólt, hogy totálisan ellent mondanak az MSZPnek?
Azért van így,mert anno az MSZP azzal kezdett el kampányolni,hogy a Fidesz "antidemokratikus". Számomra egyértelmű,hogy melyik fél az, amelyik antidemokratikus->amelyik ezt ráfogja a másik félre,és félreértelmezi a demokráciát (MSZP a gyengébbek kedvéért).
Amíg a két párt nem tartja kölcsönösen demokratikusnak egymást,addig folytatják az óvodázást. (Azért előfordult már,hogy megdicsérték az MSZP-t,de ritkán van ilyen alkalom.)
Igen, ennyire, de csak egy része. Én azért hagytam ott a Fideszt, mert a gyomrom nem vette be, ami ott történik.
Ami a legjobban megy nekik, pánik hangulatot kelteni, lejáratni másokat.Még a saját táboruk tagját is le kommunistázzák, ha nem úgy gondolkodik, mint a párt.
"Azért van így,mert anno az MSZP azzal kezdett el kampányolni,hogy a Fidesz "antidemokratikus". Számomra egyértelmű,hogy melyik fél az, amelyik antidemokratikus->amelyik ezt ráfogja a másik félre,és félreértelmezi a demokráciát (MSZP a gyengébbek kedvéért). "
Hát nem tudom. A Fidesz elmúlt 8évének retorikájában az illegitim volt a legenyhébb jelző, amit az MSZPre használtak, általában maradtak a hazaárulónál - tehát, hogy melyik fogja rá melyikre, kicsit másképp látom.
Amikor meg anno a Fidesz volt hatalmon, és olyan kijelentéseket tettek, hogy ellenzékre nincs szükség, meg 3hetenként tartottak csak parlamenti ülésezést, arra azért elég jól rá lehetett mondani, hogy antidemokratikus.
21:41részére
Nem jól látod a következő 4 évet. Ha kétharmaddal nyernek, a választási törvényt is megtudják változtatni. És, hogy mennyi lesz a 4 év, azt csak ők tudják.
hát én csak a kampány plakátra hivnám fel a figyelmet:)
a Bajnai csomag tönkretette az országot
Mondjon le
ezt a két kampányplakátot láttam... ez megvilágositott bennem mindent hogyha rájuk szavazok akkor ezzel a tervükkel kijutunk a válságból:)) am tleg csak az mszp szidásával foglalkozik a fidesz...
a napokban meghalt 19 éves egyetemista halálát is politikára használta fel.. megmondták h erős kormány alatt megelözhetöek lennének az ilyenek..
A diktatúra az,amiben most élünk.
A 2/3-ad stratégiai szempontból lenne jó az országnak. Gondoljatok bele! Ha a Fidesznek meglenne a kétharmad,lehet egy új alkotmányunk,magyarán befejeződik a rendszerváltás. OV elképzelése,hogy lengyel mintára alkossák meg az alkotmányt,de ebbe a Jobbik mellett más párt is beleszólhat,valamint mi-a nép-sem hagyjuk majd szó nélkül. A Jobbik elképzelése a szentkorona-tan helyreállítása az alkotmányban,tuti lenne népszavazás is.
A jogrendszerhez nem hiszem hogy hozzá merne nyúlni,ugyanis társadalmi elégedetlenséget váltana ki,és senkinek nem hiányzik egy újabb forradalomszerűség,főleg OV-nak nem. Gyanítom azonnal lemondana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!