A Kurucinfo mennyire hiteles hírforrás?
Előfordul, hogy tévedésből vagy direkt valótlan híreket, álhíreket közölnek?
Vannak saját ügynökeik vagy csak más médiától, olvasóktól szerzik a híreket?
Ha olvasol a kurucon egy cikket, azért nézd meg ugyanazt egy másik hírportálon is.
Csak egyoldalúan és csakis kizárólag 1 médiumból tájékozódni, nem egészséges.
Nem a politikai véleményekre vagyok kíváncsi, abba mindenhol bele lehet kötni.
Én a HVG-t, Népszabadságot, Magyar Nemzetet is hitelesnek tartom, mert természetesen ők is elfogultak, de az ritkán van, hogy kiderül, hogy a hír amit lehoznak kacsa (mint például a bajai videó).
" is hitelesnek tartom, mert természetesen ők is elfogultak, de az ritkán van, hogy kiderül, hogy a hír amit lehoznak kacsa "
Nem tudom miért hozzák ezt fel a kuruc hívők állandóan... Attól, hogy a kurucon általános a kacsa, azért a kevésbé manipulálható közönségű oldalak ilyeneket nem nagyon játszhatnak be. Na meg nem is igazán szándékosan lódít a kuruc, csak ugye leírják az első "nemzeti pletykát" az ügyről, aztán ha kiderül, hogy mégse cigány-zsidók voltak akkor csak fősodratú médiáznak meg igazságmosdatóznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!