Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lehetséges, hogy a Fidesznek...

Lehetséges, hogy a Fidesznek újra 2/3-a lesz?

Figyelt kérdés

Megnéztem az új 199 fős választási rendszert és az egyéni mandátumoknak az aránya nagyon megugrott. Kb. 55%-át teszik ki az összes mandátumnak, ez a régi 386 képviselős rendszerben még csak kb. 45% volt.

A Fidesz 2010-ben a 176 egyéniből megszerzett 173 helyet, 2 MSZP-s lett, 1 pedig független. Ez 98,3%-os eredmény. Ha ezt megint hozzák az új rendszerben, akkor a 199 főből 104 már az övék is lesz, ami már egyből 52,3%-os eredmény csak egyéniben és akkor még ott van a listás szavazás, amin azt a plusz 14%-ot simán összehozzák...

2014. jan. 9. 18:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
47%

Remélem, igen.

Hajrá magyarok, vesszen a kommunista-liberális-hazáruló-multinyaló-bankcsicska baloldal!!!

2014. jan. 9. 20:59
 12/21 MolotovPunk ***** válasza:

Biztos nem lesz ismét 2/3,de nagy esély van rá,hogy győzni fognak jó pár százalékkal.

Igazából véleményem szerint a fid-nek az lesz a veszte,ha győz,belebuknak majd a kormányzásba előbb utóbb.

(Mostani tetteiket nézve.)

Viszont,ha sok ellenzéki párt bejut meg tudják szorongatni a fideszt rendesen.

2014. jan. 9. 21:24
 13/21 anonim ***** válasza:
Én azt szeretném ha nyernének, de a következö ciklusban jó lenne már végre ha érdemi fejlödés is lenne, nem ilyen hülyeség mint a rezsicsökkentés, mert az a párezer forint havonta nem egy nagy durranás. Nem ezen múlik sajnos az életszínvonal.
2014. jan. 9. 22:45
 14/21 anonim ***** válasza:
25%

""mert az a párezer forint havonta nem egy nagy durranás.""

De jó neked!!! Gazdag lehetsz ha pár ezer forint nem nagy durranás!

Nekem bizony nagy durranás. A havonta megtakarított 10-15 ezer forintból többet vehetünk a gyerekeknek. Erre jön még a családi adókedvezmény. Amit az mszp rögtön megszüntet mihelyst hatalomra kerül.

2014. jan. 10. 01:26
 15/21 anonim ***** válasza:
Nincs az 15 ezer havonta, de még tíz se. De legyen 15ezer, az is kevés ha azt nèzen hogy milyen drága lett minden. Több mint ha nem lenne, de etöl még nincs nyugati életszinvonal.
2014. jan. 10. 08:54
 16/21 anonim ***** válasza:
25%

""ha azt nèzen hogy milyen drága lett minden""

Ha nem lett volna rezsicsökkentés a magasabb infláció miatt még jobban emelkedtek volna az árak. Egy esetleges rezsiemelés (amit az mszp akar hatalomra kerülésük után) infláció gerjesztő hatású ezért az árak jelentősen megnőnek.

Ja igaz nem 15 ezer nem jól írtam nem 15 ezer a megtakarítás. Gázzal fűtünk- főzünk a gáznál a 20%-os csökkentéssel majdnem 15 ezer a havi megtakarítás a villany esetében 2100 forint - ehez jön még a szemétszállítás csökkentése. A családi adókedvezmény miatt pedig magasabb fizetést visszünk haza.

2014. jan. 10. 11:33
 17/21 anonim ***** válasza:
A szemétdíjat lehet hogy csökkentették, mégis drágább lett. Szerintem te kamus vagy, nem te vezeted a háztartást, mert nem írnál ilyeneket. Én azt mondtam hogy jobb mint a semmi, csak nem egy nagy eredmény. Menj a boltba vásárolni, minden sokkal drágább mint pár éve, nem mintha nem lett volna már akkor is drága.
2014. jan. 10. 11:43
 18/21 anonim ***** válasza:
Ha az a havi tízezer szerintük olyan nagy dolog, akkor saját maguknak miért több százezerrel emelték meg a saját fizetésüket? Elégedtek volna meg tízezer forint emeléssel.
2014. jan. 10. 11:48
 19/21 anonim ***** válasza:
0%

""Ha az a havi tízezer szerintük olyan nagy dolog, akkor saját maguknak miért több százezerrel emelték meg a saját fizetésüket?""

Mikor emelték meg a saját fizetésüket?

Ne keverd már össze őket az mszp-vel.

2014. jan. 11. 01:19
 20/21 anonim ***** válasza:
0%

"". Menj a boltba vásárolni, minden sokkal drágább mint pár éve, nem mintha nem lett volna már akkor is drága""

Ha nem lett volna rezsicsökkentés ami az inflációt alacsonyan tartja még nagyobb drágulás lenne.

2014. jan. 11. 01:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!