Amerikai hidegeket egy HAARP támadás okozta?
Figyelt kérdés
2014. jan. 8. 23:41
1/10 anonim válasza:
Persze. Ezt mindenki tudja. Szaniszló-típusú drónokról lövik a hárpokat. Ez alap.
2/10 anonim válasza:
Természetesen. Az USA megtámadta saját magát, hogy végre az országot szétcsapassa a 6 méteres hó és a -50 fokos fagy.
Ez nagyon hasznos nekik.
3/10 anonim válasza:
Ez a hörgő HAARP hang nem tűnik túl biztatónak.
Tüdőszűrésen mikor voltál ?
4/10 anonim válasza:
Ja, a HAARP... fel se merüljön senkiben, hogy esetleg az általunk szétcseszett Föld visszavág... globális felmelegedés mit tudom én... de az is lehet ez is Gyurcsány meg az emútnyócév hibája... esetleg vki szó szerint vette a "hidegháború" kifejezést... ki tudja?
5/10 anonim válasza:
Én eddig a Gyurcsány féle verziót találom hitelesnek, hallottam hogy most síel, lehet, hogy kanadában? :D
6/10 anonim válasza:
Igeb, a HAARP létezik és lehet az időjárást befolyásolni, csak a kimenetele bizonytalan. Most ők szívták meg. (bme fizikus)
7/10 anonim válasza:
haarp okozta az indonéziai cunamit
8/10 anonim válasza:
és a kis jégkorszakot is, a 14-19. század közt
9/10 anonim válasza:
A HAARP a szabadkőművesek fegyvere.
10/10 anonim válasza:
Dehogy ez az orosz csodafegyver műve, hogy az orosz inváziót megkönnyítse azzal, hogy a hazai szibériai terephez hasonlóra változtatna az imperialisták székhelyét és a jövőbeli elsődleges hadszínteret.
Az orosz csodafegyverről minden szabadgondolkodó figyelmébe:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!