Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem szánalmas hogy a magukért...

Nem szánalmas hogy a magukért kiálló Bajnai Együtt pm -je külön akart indulni az Mszp től most meg hogy a béka se. E alatt vannak még is közös listát akarnak?

Figyelt kérdés
Ennyire kell a hatalom hogy ilyen pálfordulást csináljanak?
2014. jan. 8. 18:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Ilyen a politika, mindent a hatalomért, bármelyik oldalról is legyen szó. Az elveiket is feladják, csak hogy hatalomra jussanak. Orbán sem csinálná másképp fordított helyzetben.
2014. jan. 8. 18:34
 2/4 anonim ***** válasza:

Úgy látom, számodra minden szánalmas, amit nem a Fidesz csinál, és minden tökéletes, amit viszont a Fidesz csinál. Ez olyan nézőpont, amellyel nem lehet és nem érdemes vitatkozni.

A vita úgy kezdődik, hogy korrektül állítunk valamit, vagy higgadtan cáfolunk valami korábbit. Ami minősítéssel kezdődik, ott további beszédnek helye nincs. Csak további minősítgetésnek.

2014. jan. 8. 18:35
 3/4 anonim ***** válasza:

"Ennyire kell a hatalom hogy ilyen pálfordulást csináljanak?"

Ezek szerint.

Én annyira nem vagyok meglepve.

Már el tudom képzelni micsoda "kormányás" lesz ha egyáltalán nyernek az állandó viták miatt. :)

2014. jan. 8. 18:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem szánalmas, hogy a nem létező támogatottságú KDNP évek óta a Parlamentben trónol a Fidesz hátán és beleszólhat a sorsunkba? Nem szánalmas, hogy a csapból is folyó "magabiztos" Fidesz hívei most telecsinálják a gatyájukat a szélesedő ellenzéki összefogás hírére?
2014. jan. 8. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!