Elégedetlenek az emberek a Fidesszel? Én úgy látom hogy a rezsiwar mindent visz!?
Én is hasonlóan vagyok , csak az a baj , hogy rajtuk kívül nincs igazán más....
A Jobbik majdnem egyenlő a Fidesszel , a 3 db MSZP meg nálam már eljátszotta az esélyét .Bajnai a legjobb a három MSZP közül , de ha rá szavazok , az majdnem olyan , mintha a Mesterházyékat futtatnám.
Marad a Kétfarkú Kutyapárt , de őket meg nem jegyezték be , szóval ők sincsenek.
Pusztuljon éhen akinek 1200 Ft kell a boldogságához.
Én egy teljesen gépesített háztartás költségeiben pár száz forint "rezsicsökkentést" kaptam. Erre két házzal arrébb a 70 éves nanyi "állítólag" 8 ezret spórolt..
Könyörgöm, hogy spórolhat 8 ezret havonta egy "skót" öregasszony aki alig főz alig fűt?? Vicc az egész!
én elégedett vagyok mindkét kormányzása alatt semmit sem vártam el és azt is sikerült alulteljesíteniük
egy rossz szavam nem lehet rájuk hisz kiszúrták a szemem havi 538 forint rezsicsökkentéssel és cserébe csak havi 20000 forint +adót kell fizetnem
aki nem látja át hogy ez a tökéletes világ az meg úgyis liberálkommunista meg a jó ég tudja mekkora hazaáruló stb stb
Egyébként én sem értem, csak érzi az ember a saját bőrén hogy most megtakarított vagy többet fizet.
Rengeteg ember él szigeteletlen házakban, azok lehet hogy nyertek a rezsicsökkentéssel.
Engem nem érdekel ki mennyit vagy mennyivel többet spórolt meg.
Havonta írom a kiadásaimat és bevételeimet.
Mindenkinek ezt ajánlom, bár nem véletlen nem írják mert rájönnének az igazságra, hogy igen is sokat számít az a havi 3-4 ezer forint.
Nekem januártól havonta a rezsicsökkenésekkel és bérlet árának csökkenésével, (bár ezt csak a budapestiek érzékelik) a fizuemelést nem számolva, mínusz a különadókkal amit kivetettek, havi 7000 ezret takarítok meg tavaly januárhoz képest.
Persze ezek sem milliók, de jobb mintha annyival többet kéne fizetnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!