Nem lenne jó, ha eltűnnének a BMW-k, visszatérnének a Moszkvicsok, de legalább mi és más kelet-európai országok gyártanánk magunknak mindent, nem a nyugat szarjaiból élnénk?
nem a nyugat szarjaiból élnénk?
Hanem a kelet fosaiból.Még egy alvó komcsi.
Ja. És a különbség még annyi, ha a Hondával nekimentél a fának, esetleg generálszerviz (vagy már az se). A moszkviccsal meg, ha ki tudtad tolni az útra, néhányat belerúgtál és folytattad az utat. Valamit valamiért.
Egyébként nem lenne jó. Nem a BMW-k és a Moszkvicsok különbsége miatt (ami ma már az utódaikon nem akkora), hanem azért, mert a normalitás az (lenne), hogy ott gyártanak valamit, amit jó, meg itt is gyártunk valamit, ami jó, aztán cserélünk. Ez a munkamegosztás lényege. A baj inkább az, hogy néhányan a munkamegosztást úgy képzelik: én csinálok valamit és te megveszed, te csinálsz valamit nekem, és én elviszem.
Majd ha normalitás lesz, nem lesznek ilyen kérdések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!