Miért akarják sokan lejáratni a Jobbikot?
Azt is lehetne kérdezni, miért nem akarják FELjáratni a jobbikot?
Ha egyáltalán kinyílik az emberek szeme végre, nem elvárható, hogy továbbra is higgyenek a tapasztalás helyett: nem választási ígéretekre van szükség. Ha e téren a jobbik valóban - már most - letesz valamit, akkor nincs mit lejáratni, a tények fognak mellette szólni, csak rájuk kell mutatni: "eddig ezt és ezt csináltuk". Ha nincs ilyen, akkor értelemszerű az ugratás, akár a valláskritikai részlegben.
Miért akarják sokan lejáratni az MSZP-t?
Miért akarják sokan lejáratni a Fideszt?
Miért akarják sokan lejáratni az MDF-et?
Miért akarják sokan lejáratni az SZDSZ-t?
Azért mert erről szól a politika.
10:18: Lehet, hogy nincs. Az is lehet, hogy a FIDESZ; MSZP rendelkezik ilyen emberekkel, az már más kérdés, hogy tényleg Magyarország érdekeit szolgálták(ják)?
10:37: Tulajdonképpen ezek a pártok saját maguk járatták le...
Véleményem szerint az igazság valahol a 10:18;11:11;11:59 válaszban van.
Hisz:
- A programjuk között előfordul olyan ami nem valósítható meg.
- A KÖTELEZŐ hittan oktatás tényleg baromság (ezzel pont azt csinálnák, hogy kötelezik, ami ellen harcolnak...),
- Az biztos, hogy a pártban lévő emberek egy részének már most kib@szott jól megy. Egykét párton belüli vezető politikust alkalmatlannak tartok a számra kijelölt feladatra. Elsősorban a "szent" Morvai Krisztára gondolok. (persze, a kis (ál)szent mindig azzal védekezik, hogy ő nem tagja a pártnak, csak a JOBBIK színeiben indul :D)... A szép kis "fizuja" mellet sokszor elfelejti honnan jött (azon kívül, hogy tényleg felszólal egyes dolgok "mellett", de hogy az a kutyát sem érdekli, azt biztos...) és mit csinált (gyerekei, Baló Gyuris "ügyek"), miközben "prédikál". A másik oldalon azt azért tegyük hozzá, hogy ŐK még tényleg nem bizonyítottak, szóval azt nem tudhatjuk, hogy csak "ők is átbasznák a fejünket" (ellenben a többi párttal).
- Nem tetszik a JOBBIK, de inkább a Gárda szervezetlensége.
Sokszor vonulni nem tudnak, nekem abszolút nem szimpatikus mikor 35 kilós gyereket feszítenek a "magyar" uniformisukban (ami tartalmaz: egy bomberdzsekit(! gondolom magyar "néptermék", már Mátyás is ebben feszített...) "átfestve"..., meg valami katonai nadrág talán szintén átmázolva, illetve bakancs.). Továbbá az sem mikor a tüntetéseiken ugyanúgy részt vesznek 13-14 éves gyerkőcök mint az öreg társaik és itt nem családnapos rendezvényekre gondolok.
- Valamint amit az oldalon művelnek egyes JOBBIK-os emberkék. Mondják a h*lyeségüket, mikor pofára esnek akkor "nagy kuss" (persze, ugyanez megy a másik oldalt is.)....
Egyébként mielőtt zsidó lennék, én is JOBBIK-os vagyok csak nem az elvetemültebb fajtából...
Drábik János, Bogár László?
Mindkettő neves közgazdász a Jobbik köreihez köthető, így könyökből hirtelen csak őket tudom felhozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!