Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbik körülbelül hány...

A Jobbik körülbelül hány mandátumot fog szerezni a 199-ből?

Figyelt kérdés
2014. jan. 6. 17:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
83%

Az előre hozott választási eredmények alapján úgy vélem, hogy a Jobbik lesz a második. Ennek oka, hogy a feljebb írt Magyar Hajnalnak a támogatottsága szerintem az 1%-ot sem éri el. Míg a baloldalon az E14 és a DK még nem lesz képes bejutni.

A Jobbik vélhetőleg Szabolcs-Szatmár-Bereg megyét és Borsod-Abaúj-Zemplén megyét hozza. Ahogy az én meglátásom szerint Vona Gábornak is megvan az esélye, hogy hozza Gyöngyöst. Sőt a kolontári katasztrófa után a Jobbik elégé megerősödött Ajka környékén, így ott is esélyesnek vélem.

Dunántúlon is például az előre hozott választási eredményekből kiindulva arra lehet számítani, hogy a második helyre ér be Baranya, Somogy, Zala és Fejér megye területén.

Viszont úgy vélem, hogy ahol a Jobbik második volt 2010-ben azok közül az MSZP megszerzi a Nográd megyében a második helyett.

Budapesten van úgy vélem a legnagyobb esélye a baloldalnak, hogy nyerjen, de csak egységesen.

Úgy vélem Budaörs, Kecskemét Szeged, Szombathely, Tatabánya is az övék lehet, legalábbis a vidéki területeken.

Szerintem a mandátum arányok: a baloldal egységgel

Fidesz 130 mandátum, Jobbik 37 és az MSZP 32

Egység nélkül: Fidesz: 136: Jobbik 40 MSZP 23

2014. jan. 7. 23:47
 12/20 anonim ***** válasza:
62%
Na jó, ezt az előttem lévő hozzászólást lementem képként, hogy a választások után újraposztolhassam :DDDDDDD
2014. jan. 8. 00:38
 13/20 anonim ***** válasza:

Nos még a Jobbikos politikus ismerősöm is azt mondta, hogy egyéni mandátumot max. 1-2-t szerezhetnek és kifújt. Listás 30% is csak 28 mandátum, tehát 30 mandátumnál nem lesz nekik több. 3. hely ismét.

A

2014. jan. 9. 00:28
 14/20 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon sok ismerősöm a Magyar Hajnalra fog szavazni, mivel a régi letűnt, hiteltelen baloldali figurákat nem akarják támogatni, a fideszt megint nem, az lmpt egy viccnek gondolják..Az egyetlen értelmes Vágó is kilépett,,, a Jobbik meg elpuhult ...Szóval... Értelemszerűen ez is a Jobbiktól von el szavazatot. 2010-ben pedig oda szavaztam, de többet nem-nem
2014. jan. 9. 00:31
 15/20 anonim ***** válasza:
vagyis párttag ismerősöm, mert az nem = a politikussal..de a várakozásuk ez
2014. jan. 9. 00:32
 16/20 anonim válasza:
Jajj hagyjuk már.. 2010-es választásoknál mindenki azt mondta, hogy a Jobbik be sem fog jutni a parlamentbe. Pár hónapra rá mondták, hogy talán meglesz az 5%... talán. Közvetlenül a választások előtt 8%-ra mérték. És mi lett a vége? Nem, hogy bejutott de 16.67 százalékkal. Ami köszönő viszonyban sem volt egyik hivatalos felméréssel. Lesznek itt még meglepetések.
2014. jan. 9. 13:39
 17/20 anonim ***** válasza:
Kevered a szezont a fazonnal, utolsó, ilyeneket 2006-ban mondogattak az emberek. 2010-ben már 20-25%-s induló eredményekkel kardozgatott a fél jobboldal.
2014. jan. 9. 14:13
 18/20 MolotovPunk ***** válasza:

2002-ben a fidesz teljesen meg volt róla győződve,hogy ők maradnak kormányon,aztán a bal oldal végül legyőzte őket mégis.

Szóval ennyit erről...

Egyébként nem tudom melyik kavargó álmodban álmodtad azt,hogy a Jobbik lesz a második erő.

Nem lesz már az országban annyi fiatal sem,mint ami 2010ben volt és rájuk voksolt.Nagy a kivándorlás fiatalok körében,utánpótlása meg nincs a szélsőjobbnak.

Nekem melóhelyemen egyébként olyan kollégám is van,aki jobbikra szavazott,végig kiállt mellettük,most meg legutóbb azt mondta,el sem megy már szavazni sem.

2014. jan. 9. 20:52
 19/20 MolotovPunk ***** válasza:

Egyébként azt észre vettem,hogy a jobbikos szavazók jó része,az annyira lebecsüli az MSZPt,hogy hihetetlen.

Majd a választásokon úgy is meglátjátok mi lesz.

Aztán jön a szokásos magyarázkodás majd,ha jön a bukás-vereség számotokra.

2014. jan. 9. 21:01
 20/20 anonim ***** válasza:
Egyszerű a magyarázat.Sok hülye él még M.O.-on akik még az mszpre meg a fideszre szavaznak...nem kell itt semmit magyarázni
2014. febr. 13. 03:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!