Ide vezet a gyűlölködés. Erről miért nem dicsekszik a Jobbik?
Tehát Romániában megvernek egy románt, mert román és nem magyar. Nem Budapesten, nem Karakószörcsök-alsón, hanem Romániában. Ez milyen logika szerint elfogadható még a szélsőjobbnak is?
Egy másik fórumon egy radikális jobboldali szimpatizáns így fogalmazott az elcsatolt területekkel kapcsolatosan.
"Az ország területe átmenetileg nem a teljes terület. Fennál egy törvénytelen állapot."
Nem értem, hogy miért dicsekedne valaki olyasvalamivel, amire nem lehet büszke.
De most komolyan, milyen logika alapján kéne dicsekednie?
"Ránk nem vonatkoznak a törvények, mert mi úgy döntöttünk, de természetesen ha nekünk ártanak akkor nyavajgunk és ordibálunk, hogy ilyenkor hol a rendőrség"
Erről nekem elsősorban nem a jobbikosok jutnak az eszembe.
Amúgy ly-nal nyavalygunk.
Mért talán mondta volna a Jobbik valaha azt hogy ez elfogatható?
A hír az Indextõl származik, ami korán sem megbízható, szerintem kihagyták azt a részt a hírbõl, hogy kötözködöd az áldozatt a magyarókkal.
Elnézve azt hogy egy pártban volt, valószínûnek tartóm, hogy a dákóromán valamilyen magyarók elleni fellépést mûvelt.
Nem csoda hogy az is oda van írva, hogy botrányba keveredet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!