Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ide vezet a gyűlölködés....

Ide vezet a gyűlölködés. Erről miért nem dicsekszik a Jobbik?

Figyelt kérdés

[link]

Tehát Romániában megvernek egy románt, mert román és nem magyar. Nem Budapesten, nem Karakószörcsök-alsón, hanem Romániában. Ez milyen logika szerint elfogadható még a szélsőjobbnak is?

2014. jan. 4. 15:04
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
19%

Egy másik fórumon egy radikális jobboldali szimpatizáns így fogalmazott az elcsatolt területekkel kapcsolatosan.

"Az ország területe átmenetileg nem a teljes terület. Fennál egy törvénytelen állapot."

2014. jan. 4. 15:09
 2/19 anonim ***** válasza:
Sajnos cserébe most a tetves románok fogják a magyart végigverni vagy 6 községben. Nem jártunk jól ezzel....
2014. jan. 4. 15:11
 3/19 A kérdező kommentje:
Tehát más szavakkal: "Ránk nem vonatkoznak a törvények, mert mi úgy döntöttünk, de természetesen ha nekünk ártanak akkor nyavajgunk és ordibálunk, hogy ilyenkor hol a rendőrség"?
2014. jan. 4. 15:13
 4/19 anonim ***** válasza:

Nem értem, hogy miért dicsekedne valaki olyasvalamivel, amire nem lehet büszke.

De most komolyan, milyen logika alapján kéne dicsekednie?

2014. jan. 4. 15:14
 5/19 anonim ***** válasza:
30%

"Ránk nem vonatkoznak a törvények, mert mi úgy döntöttünk, de természetesen ha nekünk ártanak akkor nyavajgunk és ordibálunk, hogy ilyenkor hol a rendőrség"

Erről nekem elsősorban nem a jobbikosok jutnak az eszembe.

Amúgy ly-nal nyavalygunk.

2014. jan. 4. 15:17
 6/19 anonim ***** válasza:
15:13: ez csak természetes.
2014. jan. 4. 15:47
 7/19 anonim ***** válasza:
0%

Mért talán mondta volna a Jobbik valaha azt hogy ez elfogatható?

A hír az Indextõl származik, ami korán sem megbízható, szerintem kihagyták azt a részt a hírbõl, hogy kötözködöd az áldozatt a magyarókkal.

Elnézve azt hogy egy pártban volt, valószínûnek tartóm, hogy a dákóromán valamilyen magyarók elleni fellépést mûvelt.

Nem csoda hogy az is oda van írva, hogy botrányba keveredet.

2014. jan. 4. 15:48
 8/19 anonim ***** válasza:
12%
Az arányokat kell nézni! hogy hány Magyart vertek meg románok, és hány románt vertek meg Magyarok. És ha ezt megtesszük rögtön eljutunk az igazsághoz.
2014. jan. 4. 16:20
 9/19 anonim ***** válasza:
56%
Én simán el tudom képzelni, hogy igaz. Nagyon sokan túlzásba viszik a magyar istenítést. Sokszor kedvem lenni letagadni, hogy én is az vagyok.
2014. jan. 4. 16:21
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Ennek kb. annyi a hitele mint amikor itt vidéken megverik a cigányokat mert kötözködnek, lopnak, betörnek, aztán azt mondják hogy rasszista támadás volt.
2014. jan. 4. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!