Ide vezet a gyűlölködés. Erről miért nem dicsekszik a Jobbik?
Tehát Romániában megvernek egy románt, mert román és nem magyar. Nem Budapesten, nem Karakószörcsök-alsón, hanem Romániában. Ez milyen logika szerint elfogadható még a szélsőjobbnak is?
A gyűlölködés valóban ide vezet.
És a politika ezt szereti kihasználni, maga javára fordítani, ahogy a kérdező is rögtön jó ürügyet talált, hogy a Jobbikot szidhassa. De ennek annyi értelme van, mint az SZDSZ-t, a liberálisokat hibáztatni Cozma és Bándy Kata meggyilkolása miatt.
Te és a hozzád hasonlóak mikor fogják már fel végre, hogy ehhez aztán szép kevés oka van a "gyűlölködésnek"?
Már előtte is voltak ilyen konfliktusok.
Gondolom fordított esetben nem rugóznál a dolgon ennyit.
"Sokszor kedvem lenni letagadni, hogy én is az vagyok."
Mi is szégyellünk téged. :)
Mi is szégyellünk téged. :)
Nem hat meg. Az viszont igen, ha külföldön leégetnek és utána azt hiszik a többi magyar is ilyen.
"Nem hat meg. Az viszont igen, ha külföldön leégetnek és utána azt hiszik a többi magyar is ilyen."
Kik égetnek le?
Amikor nem is tudom ki "moslékzabálóknak" nevezte a magyarokat, vagy a nyugati, kanadai "menekültek" kapcsán egykalap alá fogják venni az összes magyart akkor nem aggódtál?
Jobbik és szélsöjobb???
Még mindig itt tartunk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!