Mi a véleményetek a DK kampányfilmjéről? Szerintetek hatásos vagy ér valamit, ha ilyen stílust képviselnek?
Ízléstelen-
Miért van ennyi pösze ember (ebben a videóban is)? de a hahások között is rengetegen vannak. Ez valami új divat?
Jééézusom... Érdekes ez az elejétől fogva, végig ugyanaz a stílus, csak a bemutatkozásban nincs kit k.ur.vázni.
Nem, szerintem nem szerencsés. Végig arról beszélnek, hogy valakit le kell győzni, fölé kerekedni. Ez szerintem csak annak lehet szimpatikus, aki gyűlöletet érez a Fidesz irányába.
Mondjuk én inkább konkrétumokat szeretnék hallani, pl. mit hogyan terveznek, mik az elképzeléseik és hogyan fogják megvalósítani, ha mi, a tisztelt választók leszünk olyan kegyesek, hogy engedjük őket tenni az országért.
Az lenne a jó, ha két választás között jobban lehetne hatni azokra akiket megválasztunk. Mondjuk nem úgy, hogy amikor hazajön Pestről megvárom a háza előtt és eltörtöm a lapátnyelet a hátán... Hanem szép szóval, úgy hogy hajlandóak is érteni belőle.
Udorító!
Kikérem magamnak, hogy az Országomat efféle alpári szélhámosok nyítlan és büntetlenül krvázhassák.
A szólászabadság nem jelenti azt, hogy szabadon lehet sértegetni bárkinek, bármit és bárkit.
Kinek az érdeke az ,hogy ezeket a bukott, leszerepelt, tudásuk legajavát 8 évig "bizonyító" szélhámosokat még mindig a köztudatban tartják?
Kiknek a hanyagsága az ,hogy országellenes és népellenes bűneikért még nem lettek felelősségre vonva és a törvény szerint elítélve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!