Ha a holokauszton részt vett emberek hozzátartozói kapnak kárpótlást, akkor a gulágon részt vettek mért nem?
Tárgyaltak erről valaha a történelemben?
Csak azért nem, mert Magyarország senkit nem érdekel? A zsidók pedig mindenhol ott vannak a politikában és rögtön ugrottak, hogy kiköveteljék?
Vagy a gulág az "nem is olyan" volt?
Légyszi fejtsétek ki.
# 22:
Igen, kamuk. A fennálló országhatárok is törvénytelen állapotot tükröznek a Jobbik-szimpatizánsok körében.
17.35
elolvastad őket? egyik sem igazolja az állításod. csak is túlélőkről van szó, hozzátartozókról nem ír semmit.
#25: attól, hogy az összes szélsőjobbos oldal ezt hazudja kórusban még 1. nem igaz és 2. egyetlen hiteles forrás sincs erre.
Ezek a tényleges kifizető alapok az általad homályosan említett civil szervezetnél, a Claims Conferencenél. A legtöbb egyszeri kifizetés volt 2-5e€ környékén (mert ugye szaros 1m-ért tökre megérte nekik a buli): [link]
Tehát röviden: az állításotok, hogy Holokauszt-túlélők ROKONAI a rokonság jogán kapnak kártérítést szimpla hazugság.
20.
Nem tudom milyen oldalról beszélsz én csak azt néztem amit holokauszt kárpótlás címszó alatt az állam fizetett.Az áldozatok (akik meghaltak a holokauszt ideje alatt) rokonai kapnak pénzt és a túlélők is kapnak pénzt illetve a túlélők akik időközben meghaltak de kaptak pénzt azok férje,felesége is jogosult plusz pénzre.Nem értem miért vagdalódzol ez költségvetésben el van számolva nem híroldalakon van.Amit te kifizetős alapoknak nevezel azaz közvetítői és szétosztó szervezetet abban tényleg igazad van hogy nem kell rokonságnak lenni holokauszt túlélővel mert annak adják azt a pénzt akinek akarják.
Megjegyzem megint mindenki csak ezzel foglalkozik pedig a kérdés nem az volt hogy a holokauszt kap e kárpótlást hanem hogy a gulágra hurcolt túlélőknek is járhatna e kárpótlás.
Bevallom, nem kedvelem a zsidókat, de ebben a kérdésben csak azért hivatkoztam rájuk, mert másokról nem tudok akik ilyen juttatásokat kapnának.
Amúgy honnan tudjátok, hogy most a szélsőjobb vagy a liberális pártok hazudnak?
Nincs rendben az sem, hogy a gulág túlélő nem kapnak kártérítést. De ennek mégis milyen hatása kellene, hogy legyen a Holokauszt-túlélőkre? A történelem és a világpolitika nem fair.
Nem fair, hogy emberek halnak éhen Észak-Koreában, de attól még, hogy ott éhen halnak és a rendszer miatt nem lehet segíteni rajtuk, nem szabad hagyni hogy Szudánban is éhen haljanak mások. Nem fair, hogy a nőket kb. rabszolgaként tartják egyes arab államokban, de attól még hogy ez így van, az európaiak jogát semmilyen szinten nem szabad korlátozni.
Kb. ennyi értelme van a hasonlatodnak, mintha azt kérdeznéd, hogy miért eszünk almát akkor, amikor a boltban nem lehet körtét kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!