Ami azt illeti, én akárhány budapestivel beszélek, akár ismeretlenekkel is, szinte mindenki alapból rühelli a FIDESZ-t. Én ezt valahogy nem tudom összehozni a közvélemény-kutatások masszív fideszes fölényével.
Szerintem nagyban függ az országgyűlési választások kimenetlétől is. Ha ott győz a FIDESZ, az a fővárosban is feléjük billentheti a mérleget a győzteshez húzás miatt.
2013. dec. 30. 17:08
3/13 anonim válasza:
A közvélemény kutatók Fideszesek, nem reálisak a jóslataik.
2013. dec. 30. 17:55
4/13 anonim válasza:
2010ben is mennyire irreálisak voltak...
2013. dec. 30. 18:06
5/13 anonim válasza:
Bp.-n talán igen, de az országban sztem nem
2013. dec. 30. 18:10
6/13 anonim válasza:
Nem hiszem. Budapest mindig is inkább baloldali-liberális volt, leszámítva a néhány jobb módú budai, illetve az V. kerületet, melyek jobboldali bázisok.
2013. dec. 30. 19:32
7/13 anonim válasza:
"A közvélemény kutatók Fideszesek, nem reálisak a jóslataik."
Annyira nem, hogy én még egy ellenzéki 2/3-ot is el tudok képzelni.
2013. dec. 30. 19:55
8/13 anonim válasza:
""A közvélemény kutatók Fideszesek, nem reálisak a jóslataik.""
A közvélemény kutatás nem attól függ, hogy a kutatók fideszesek-e vagy nem.
Akármelyik közvélemény kutató adatait megnézük a fidesz jelenleg toronymagasan vezeti a biztos szavazók táborát.
2013. dec. 30. 20:46
9/13 anonim válasza:
budapesten biztos nem marad a fidesz
ezt is átnevezik majd és az új fővárosunk neve fideszke lesz
2013. dec. 30. 21:23
10/13 A kérdező kommentje:
Lehetséges, hogy régebben erősen baloldali város volt, de tapasztalataim alapján a mai fiatalabb generáció erősen fideszes, kisebb hányaduk jobbikos, s elenyésző részük szavazna baloldalinak mondott pártokra (MSZP, DK, Együtt-PM, LMP), pedig én egy tipikus munkáskerületben, Kőbányán élek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!