Elhartároztam magam, felteszem a kérdést! Mi a halál bajotok van Orbán Viktorral?
Joe Makepeace, te gyurcsi-komcsi, a te vezetőd tette tönkre az országot! de látom mindketten élvezkedtek az ország tönkretételén, te kommunista! elvetemült gyurcsányimádó vagy, nem volt elég az öszödi beszéd? te még mindig hiszel a böszmének? vagy szerinte is kva az ország, te hungarofób libsi!
annak aki azt mondta, hogy beteg vagyok, mert a fidesz a ekdvenc pártom, az próbálja megkülönböztetni a 38-at a 30-tól! ha rám gondolt, nekem 30 százalékom van, nem 38! te agyalágyult még olvasni sem tudsz? a 30 az nem 38!!! és még te betegezel le, mikor a számokat sem tudod megkülönböztetni?! te libsi!
Én meg üzenem az összes Fidesz Fannak, hogy 50%-kal nőtt, az nem egyenlő az 50%-kos munkanélküliséggel. Tudom, hogy épphogy olvasni tudó,de értelmezni nem orbánista nyomorék vagy. Amivel nincs is gond, csak ne reklámozd.
2010-ben 410 ezer körül volt a munkanélküli 3 hete mondták, hogy 669 ezer.
KSH-n meg lehet nézni.
Mind mondtam nem vagyok maszopos, lehet, hogy alattuk a duplájára nőtt, de a fidesz csak 3 éve van hatalmon. a következő 4 évben megismételheti a maszop teljesítményt.
A két legkárosabb párt.
És nem vagyok komcsi, bár a szívem vörös színű, akárcsak a vérem, mert embernek születtem, ahogy rajtam kívül 7 milliárdnak rajtam kívül. Ha ettől komcsi vagyok ám legyen. Bár a fideszes nácik szerint tuti az vagyok.
-Minden szlogene, szava reklámízű. És ez az íz már hányingergerjesztő.
-Elejétől fogva olyan olcsófajta nacionalista dumákat nyomatott ami rettentően lejáratja az eszmét.
- Bebetonozza magát a hatalomba
-Médiatanácsot hozott létre amelyben az ő emberei ülnek, és mondják meg hogy mi számít pl "kiegyesúlyozott tájékoztatásnak" stb.
-Egykulcsos adóval, és a családi adókedvezmény gazdagokra-szabott jellegével kettészakítja az országot gazdag fideszesekre és szegény ellenzékiekre - a nemzeti összetartozás nevében.
- Az elszegényített rétegek elkezdtek kivándorolni s nem tesz ellene semmit.
-A népesség fogy, nem tudta megoldani
-A cigányproblémát sem sikerült elkezdeni se megoldani
-stadionok épülnek,
-emiatt mi 43.000 forintból kell megéljünk
-dilettánsokat ültet pozíciókba, mint:
-Schmidt Pál (no comment)
-Matolcsy
-Hoffmann Rózsa aki miatt:
-heti 5 tesivel veszik el a nebulók energiáját a tanulástól
-du. 4 ig bent kell rohadniuk az iskolában
-Kötelező mindenkinek hittant tanulni, és bűnhődni embersége miatt
- + Szlovákiával nem kezdeményez tárgyalásokat állampolgársaág ügyben, ebből is látszik hogy nem a nemzeti összetartozás, hanem a szavazathajhászás hiatt kellettek neki az új állampolgárok.
Most ennyi jutott eszembe.
"a fideszes nácik szerint"
Nácik? Ugyan, egyszerűen csak rohadt maffiózók.
robán miniszterlök ojan jő hozán romákhoz hogy rá fogunk szavaszni ti magyarok meg menetek ahova akarjatok
Nah ez a beszéd :D Kedves roma,vajon adozol is ,vagy csak a posta elött álsz a családdal és várod a segélyt?Menjunk ahová akarunk?Titeket kéne kilöni a holdra a királyotokkal egyutt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!