Elhartároztam magam, felteszem a kérdést! Mi a halál bajotok van Orbán Viktorral?
Próbáltál már te minimálbérből vagy munkanélküliként élni? Vagy havi 200.000.-ből két kamasz gyereket eltartani? Amikor vállaltad őket, akkor még tisztességesen meg tudtál élni, ma viszont már nem.
Orbán Viktor nem úgy kormányoz, hogy CSAK egy darabig legyen rossz a lakosság többségének. Hanem úgy, hogy a többségnek egyre rosszabb legyen.
Nem véletlen, hogy aki teheti, az elmegy külföldre.
Nem mindenki születik jómódú családba. Akiket Orbán a szegények kárára segélyez az egykulcsos adóval és a családi adókedvezménnyel.
"nekem semmi bajom Orbán Viktorral, én szeretem, mert igaz magyar hazafi!"
Akkor a kormányváltás után majd közös cellát kaptok.
Miért van az, hogy Orbán Viktor nagy hívei, ilyen 15 éves pelyhes tökű suhancok?
Csak tömören neked pehelyes tökű:
2010-ben 466 ezer munkanélküli volt, ma 669 ezer (3 hetes adat), közben kivándorolt 300 ezer magyar, illetve 40 ezer ingázik át osztrákokhoz. Ennyivel több munkanélküli lenne. Közben Viktor ígért 1 millió új munkahelyet 10 év alatt.
15 új adót vezetett be, 2010 az árak közel 100-150% nőttek az élelmiszerek terén.
Kb. ennyi, ja és pártja szépen ellopja az országot.
én megmondom őszintén még kedvelni is tudnám a fűrert
ha mondjuk miután elítélték azokért a borzalmakért amit 4 év alatt tett és én lennék a börtönőre
biztos alig szadiznám 4 éven át csak 27% lenyúlnék a fejadagjából áfa címen aztán 3nm es cella azután lehúznám a reggelijét ingatlanadó címen
amikor meg azt hinné végre vacsorázik megmondanám neki
"bocs ez meg a magánnyugdíjad volt viktor"
amúgy nem bántanám csak megcsinálnám vele azt amit ő tett milliókkal lehet nem élné meg hogy letöltse az életfogytiglant
"Miért van az, hogy Orbán Viktor nagy hívei, ilyen 15 éves pelyhes tökű suhancok? "
Mert nekik még az anyjuk megfőzi az ebédet, nem kell érte megdolgozniuk egy olyan világban, ahol minden gyárat bezártak és amit keresel annak 80%át Orbán ellopja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!