A jobbikosok elitélik a kövéreket?
Jó estét, még mielőtt kettéharapjátok a torkom, szeretném leszögezni, hogy NEM a Jobbikra, mint párta értettem a kérdést, hanem az ÁTLAG szimpatizánsaira vonatkozik!
A kérdés ismerősömmel való beszélgetés ihlette, amikor aztmondta, hogy ha a jobbik lenne hatalmon, nem csak a kisebbségi gondot oldanák meg, de a végén még a szándékos fogyatékossággal rendelkezőket, a kövéreket is szankcionálnák.
Őszintén szólva vonzó a Jobbik nekem, de ha ez igaz, akkor hol lehet a megállás?
De mivel nem akarok minden embert leszólítani az utcán, ezért inkább itt kérdem meg tőletek emberek, hogy mi a véleményetek erről.
UI: Ne legyen itt politikai vita, csak a kérdésre kérnék ŐSZINTE választ.
Előre is köszönöm.
Igen, igen elítélik őket.
Céljuk a tökéletes magyar faj kitenyésztése, amelyik sosem hízik meg!
Hogy ítélnék el a kövér embereket?
amelett hogy egy egyértelműen szellemi fogyatokés kérdés...
a Kövéres hozzászóláson jót kuncogtam:D
Ha egyáltalán ez komolyan felmerült volna, azt pusztán az a tény sarkallhatta, hogy ez az idióta OVI úgy gondolja, a kövér emberek tehetnek arról, hogy kövérek, ezért megvonja, a kövérség tüneteire szedhető gyógyszerekről a támogatást.
Tökéletesnek épp nem mondható magyarázat, arra, hogy miért kell a legnépszerűbb gyógyszerekről levenni a támogatást. (Szív, és érrendszeri problémák, cukor, stb.)
Imádom, hogyha az OVI hülyeséget beszél, akkor az Jobbikos lesz, ha a jobbik valami jót talál ki, az meg fideszes lesz. (lsd.: polgári körök.)
Próbálok egyszerű lenni, bár oldalakat lehetne írni róla.
A jobbik még nem lopta szét az országot, mert nem került a leveses fazék közelébe. Éppen ezért elhisszük neki, hogy jól kiforgatná a titkosított aktával rendelkező tolvajokat, ha fölényesen hatalomra kerülne. Ezt tudja mindkét oldalon az összes tolvaj. Épp ezért közösen tesznek annak érdekében, hogy lehetőleg minden baromságot összehordjanak a jobbikról.
Így természetesen a jobbik, kiirtaná a cigányokat, mert mit is csinálna mást, hiszen ott nem is gazdasági szakemberek vannak, hanem csupa rasszista alak.
A zsidókat kizavarná az országból, mert nem szereti, ha az államot több ezer ékszerüzlet, BANK, és egyéb jövedelmező vállalkozás támogatja adóval.
Kizavarná a külföldi diákokat, és turistákat is, mert biztosan van koncepciója a fizető külföldi diákokra, és a turizmus bevétel kiesésre.
Majd, miután kilépett Európai Unióból, (aminek a közepén vagyunk,) hadba indulna az összes (kétmillió) munkaképes emberrel, (a többi gyerek, meg nyugdíjas, meg rokkant,)és az itt maradt orosz fegyverekkel, (50 éves technológia) hogy elfoglalja a szent magyar kárpátmedencét, ahol százmilliók élnek, Uniós támogatásból, NATO védelemmel.
Majd utána nézne, hogy a fidesz kiknek osztotta ki a földeket, és azt beállamosítaná, hogy lehessen az embereknek enni adni, csak előtte kéne hozzá valaki aki hipp-hopp gyorsan termel annyi élelmet, hogy legyen mit enni azoknak, akik még élnek. (gyerek, rokkant, nyugdíjas, 2 millióból megmaradt egészséges ember, és a...)
Mert mikor hazajön a megmaradt megfáradt focihuligán sereg a hódító csatából, akkor majd nekilát zöldséget ültetni, és Nagy Nemzeti Mangalicát és Nagy Nemzeti Magyar-tarka Nagy-barmot legeltetni.
Csakhogy érezd, hogy mennyire a vesztébe rohan az ország, ha ez a rasszistajobbikizéfocihuligán irányít.
Eltúloztam a kétmillió üzemképes embert. Elnézést!
1. Csak jelentéktelen része elkötelezett Árpád vére.
2. Hitgyülekezetesek nyilván nem megy harcba hívő emberek ellen, mert rendes keresztények nem ontanak vért.
3. Van aki vegetáriánus, így nem eszik húst, tehát nem is öl.
4 A kövér emberek sem mennek harcolni, meg zöldséget ültetni sem, mert lusták.
Őszintén szólva, ha neked bejön a jobbik, akkor ne az ismerősödre hallgass, aki megette az ellenpropagandát, hanem az eszedre.
(Ne a tömeg eszére, mert az ember tömegben nem ember!)
Neked nem fura, hogy senki, semmiben nem ért egyet, de abban mindenki egyet ért, aki már volt a nemzeti vagyon közelében, hogy a jobbikra nem szabad szavazni?
Ha más pártok az országot, és a népét féltenék, akkor nem tennék tönkre a saját zsebük dagasztása érdekében.
Tehát a kérdésedre a válasz: A jobbikosok nem szeretik a kövéreket, mert azok nem mennek visszafoglalni a kárpátmedencét, és utána nem kapálják meg a zöldséget sem, mert lusták. Nekik csak a gyógyszerek kellenek.
Főleg fogyitabletták, hogy lefogyjanak, és beépüljenek a vékonyak közé, mint a román cigány a magyar parlamentbe.
(Ez utóbbi mondatot nem én mondtam, mert nem szabad, hanem egy sértődött dakota ismerősöm, aki nem szereti a dakota közmondásokat, mert úgy véli, aki dakotázik, az rasszista, aki utálja a fehéreket az rasszista, aki nem tartja embertársait embernek az rasszista, aki sokallja a külföldi vagyonszerzést az országába az rasszista, aki kivételezik a kövérekkel az rasszista, aki fizet a cigányoknak, hogy kiköltözzenek Miskolcról az rasszista...
...)
oh! Elragadtattam magam, hiszen
Fehér vagyok, tehát fajgyűlölő,
nem zsdó, tehát állat,
nem mohamedán, tehát gyaur kutya,
nem bzi, tehát érzéketlen,
Magyarnak született Magyar, tehát Mongol betolakodó, kövér, tehát lusta, és
szeretem a hazám, soha nem hagynám el, thát munkanélküli.
Elnézést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!