Nem kell ennek az alaknak visszajönnie.
Szokásos hungarób idióta.
*hungarofób, elírtam.
De csak ismételni tudom az előzőt.
Igaza van a másodiknak, és Schiffnek is.
Nem előre fejlődünk, hanem vissza.
"Korábban megfenyegettek, hogy ha visszamegyek Magyarországra, levágják mindkét kezem."
Nagyon helyes! Isten éltesse és tartsa eszében még ezt a figyelmeztetést jó sokáig és juttassa eszébe, amikor csak a magyar határ felé közeledik.
Valóban nem túl jó a helyzet, mert sokan vannak még itt olyanok mint ő. Nem kell még egy.
"Én sem mentális, sem fizikai támadásnak nem akarom kitenni magam"
Ezt pedig köszönjük, igazi karácsonyi ajándék a magyar embereknek. Ha másra nem, legalább arra jó a Fidesz kormány, hogy ezeket a véglényeket távol tartják az országtól. Külföldön meg azt nyilatkozik amit akar, nagy büszkeségében. Mert senki ne higgye, hogy őt nem érdekli Magyarország, nem akarna haza... vagyis idejönni. Csak elképzelte a kis világában, hogy ő a nagy értelmiségi, akinek ki kell állnia a diktatúrával szemben és amíg barna inges fekete bakancsos emberek menetelnek, ő bizony nem jön haza.
Jelezzük, nincs diktatúra, senki nem fél a fekete bakancsosoktól, de ennek ellenére nem várjuk vissza.
"Az első, "hungarób" hozzászóló például azon a szinten él :)"
Te még ezt a szintet sem ütöd. :)
De jó, hogy ennek is a csúnya, gonosz náciakkal van baja...
Annyira szeretném már egyszer végre megélni, hogy egy ilyen külföldre szakadt szerencsétlen nem azért panaszkodik, mert itt minden bokor mögött SS hadosztályok állomásoznak, akik behúzzák és kibelezik az arra tévedt zsidókat és cigányokat, hanem mondjuk azzal van bajuk, hogy Magyarországon alacsony az életszínvonal vagy például magas a korrupció szintje...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!