Sok a primitív elem.
Kevesen tudják elsajátítani ezt az ideológiát rendesen.
Én magam is szélsőjobboldali vagyok, de nem neonáci vagy skinhead.
Ennek az oldalnak is van külön irodalma, külön művészei , nagy alakjai.Nem muszáj feltétlenül Hitlerre gondolni, ő egy kicsit más volt.
Rólam senki meg nem mondaná, hogy ehhez az oldalhoz tartozom.
Nem hangoztatom állandóan.
mi a baj velük?
rasszisták, antiszemiták, soviniszták, agresszívek és igen jelentős részük kultúrálatlan is
az egyetlen pozitívum bennük, hogy utálják a cigányokat
Ha ilyenek lennének a tagjai többségében, mint az első válaszoló, akkor nem lenne vele gond.
De sajnos nem ez a jellemző leginkább.
Értem.
tehát ha a szélsőjobboldal kultúrálódna, akkor sokkal több támogatója lenne ennek az eszmének?
Ezt nem értem, 2-es.
Előbb lerasszistázod őket, utána pedig azt mondod, hogy a cigányutálatuk jó? Ebben mi az összefüggés?
nem biztos, hogy több támogatója lenne, de valamennyire megváltozna az emberek véleménye
Hitler már elintézte, hogy az emberiség 90%-a kapásból elítélje a szélsőjobboldalt
viszont amíg a skinhead-ek, focihuligánok, a betyársereg és egyéb szélsőjobboldali csoportok ugyanolyan ocsmányul és agresszíven viselkednek, mint a cigányok, addig miért várják el tőlem, hogy pozitívan nyilatkozzak róluk?
1. Vagyok.
Nem, kérdező ez nem elég.
Kell mögéje tőke, média is, anélkül nem működik a mai világban, régen sem működött.
persze, hogy definiálom
ha utálod a cigányokat a viselkedésük miatt akkor cigányellenes vagy
ha elővigyázatosabb vagy velük, akkor is az vagy
ha a buszon már csak két ülőhely van (egy cigány mellett és egy nem cigány mellett) és a nem cigány mellé ülsz, mert előítéleted van a cigánnyal kapcsolatban, akkor is cigányellenes vagy
ha munkáltató vagy és előbb veszel fel dolgozni egy nem cigányt, mint egy cigány, akkor is az vagy
tulajdonképpen az összes magyar cigányellenes, ami a cigányok viselkedése, életmódja miatt alakult ki
szerintem ez nem rasszizmus
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!