Miért szülnek 5-6 gyereket olyanok akik szegénységben élnek és nincs pénzük normális körülmények között felnevelni őket? Miért nem veszik figyelembe, hogy mihez van anyagi hátterük? (és itt nem csak a romákra gondolok, mert a magyar közt is sok van)
Mert az óvszerre is sajnálják a pénzt.
De vannak, akik a családi pótlék vagy a gyed miatt gyártanak gyerekeket. Vegyük például az egyik rokonomat. Két gyereke van, egyáltalán nem törődik velük, mindent rájuk hagy, dolgozni sem szeret. Tavaly ki is akadtak a családtagok, amikor megtudták, hogy jön a harmadik gyerek.
Minek ilyennek gyerek, aki soha nem törődik velük?
19.42
ez a családi pótlékért gyerekcsinálás egy ilyen kedves urban legend a szegényebb rétegek ellen. Magyarországon ma nem jár egy gyerek után annyi pénz, hogy az a gyerek etetésére elég lenne. innentől kezdve nem olyan biznisz. ha egy gyereket anyagilag pluszban lehetne kihozni, akkor nem csökkenne a népesség.
20.17
az én válaszomat is törölték, amiben válaszoltam, de minek magyarázok bármit egy ilyen paranoidnak mint te.
IGEN, ennyire tellett, szidtál engem, és a nagy zsidó libsi tanács azonnal törölte is az értelmes kommentedet. szegényebb lett a világ... és ha még egyszer ilyen bunkó módon nyilvánulsz meg, akkor rajtad üt a Moszad.
20.32
igen tudom, de liveshowban éled át a szociológiát, az ország gazdaságát és a bűnözést is, úgy egyszerre mindet, makró szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!