Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik a Fideszre szavaztak 4...

Akik a Fideszre szavaztak 4 éve most elégedettek?

Figyelt kérdés

#FIDESZ #együk #főztünk
2013. dec. 20. 18:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Elégedett vagyok, mert amit ígértek abból semmit nem tartottak be.

Se munkahelyet nem teremtettek se az adókat nem csökkentették :D

2013. dec. 20. 19:55
 12/20 MolotovPunk ***** válasza:
47%

Az MSZP-nek is fura programjai voltak,de lehet annyi érvet mondani rájuk,hogy a Mercedes,Opel,Suzuki meg Audi gyárat és még sok hasonlót is ő kormányuk alatt hoztak ide be tudtommal.

Ami több ezer munkahelyet hozott létre.

Fid. alatt meg (szinte)semmilyen új nagy cég nem jött be,ami tisztességes munkát biztosítana,azóta csak inkább kihúztak innen cégek,vállalatok.Több ment ki,mint ami bejött 2010 óta.

Közmunkát meg inkább hagyjuk,mert az éhbér,lóf_szt nem ér.

2013. dec. 20. 23:36
 13/20 A kérdező kommentje:
Tőlem aztán távol áll, hogy a Fideszt védjem, de azért az utcaseprésért én sem adnék annál több pénzt, mint, hogy éhen ne haljon illető.
2013. dec. 20. 23:46
 14/20 MolotovPunk ***** válasza:

Látod ezzel van a baj,mármint ezzel az országgal és felfogással.Mert míg mondjuk USÁban,vagy mondjuk Ausztriában még az utca seprő is megkeresi a 400ezret kb,közmunkás is 300ezret,itt meg éhbért kap esetleg,bár itt még az árufeltöltő is éhbért kap meg pénztár hosztesz is.

Akkor miről is beszélünk?

2013. dec. 20. 23:58
 15/20 A kérdező kommentje:
Nekem csak az a bajom, hogy közpénzből fizetnék a 400 ezret az utcaseprőnek. Hogyha egy vállalkozó sepertetné az utcát és fizetne 400 ezret az utcaseprőnek azt leszarnám.
2013. dec. 21. 00:20
 16/20 anonim ***** válasza:

"Látod ezzel van a baj,mármint ezzel az országgal és felfogással.Mert míg mondjuk USÁban,vagy mondjuk Ausztriában még az utca seprő is megkeresi a 400ezret kb,közmunkás is 300ezret,itt meg éhbért kap esetleg,bár itt még az árufeltöltő is éhbért kap meg pénztár hosztesz is.

Akkor miről is beszélünk?"

Te még nem jártál Ausztriában és az USA-ban, igaz?

2013. dec. 21. 11:02
 17/20 anonim ***** válasza:
44%

Én a Fideszre szavaztam, és elégedett is vagyok, meg nem is!

Amit a Fidesz csinál mindennel egyetértek, viszont egy dolog nagyon nem tetszik. Nem sokat segített a szegényeken, és a minimálbéreseken, meg az alacsony keresetűeken, viszont a középosztályon, és a tehetősebbeken meg segített! Ha nagyon optimista akarok lenni akkor ezt azzal indokolnám, hogy rajtuk sem a szegények kárán segített, csak levette a vállukról adóterhet, hogy mindenki egyformán adózzon! Persze akiknek gyereke van, azok jól járnak majd, de akiknek nincs azokkal mi van?

Ettől függetlenül Orbán egy piszok jó politikus, az eredmények már látszanak, akik eddig kritizáltak, most már kezdik belátni a dolgokat, a növekedés beindult, és talán most már a minimálbéreseknek is jobb lesz, mert lesz miből adni!

2013. dec. 21. 14:04
 18/20 UFOTOCH ***** válasza:

"...akik eddig kritizáltak, most már kezdik belátni a dolgokat, a növekedés beindult..."

Puszta kíváncsiságból kérdezem, hogy erre tudsz-e valamilyen bizonyítást is adni? Például gazdasági szakértők közül ki az aki mára belátta azt, hogy a Fidesz tevékenységei tényleg pozitív hatással voltak a magyar gazdaságra? Miben látod a növekedést?

2013. dec. 21. 14:39
 19/20 anonim ***** válasza:

Köszönöm, hogy lepontoztak csak azért, mert leírtam a véleményem, amit gondolok! Pedig nagy kritikát is írtam a kormánnyal szemben, de ezen az oldalon már gyakori, hogy aki Fideszes azt lepontozzák, aki meg utálja az kap 100%-ot.

Én sosem pontoztam le senkit azért, mert valaki MSZP-s, Jobbikos vagy más párti lenne. Ha valaki azt írta az MSZP alatt, mikor a gazdaság nem teljesített jól, hogy nagyon jól teljesít, nem értettem vele egyet, de nem is pontoztam le!!!!! Máskor igyekszem nem megszólalni.

Mind a KSH, mind a GKI szerint lesz némi növekedés (még ha nem is sok, de legalább elindult valami) a hiány meg 3% alatt van! Az IMF valamelyik képviselőjét, ha jól emlékszem, az elmúlt napokban hallgattam, hogy a vártnál egy picit jobban sikerültek a növekedési adatok, és a Londoni elemzők szerint is javuló a tendencia, mert ők rosszabbat vártak. Hirtelen ennyi forrás jutott csak az eszembe, köszönöm, hogy meghallgattak.

2013. dec. 21. 17:14
 20/20 MolotovPunk ***** válasza:

Orbán maximum csak látszat szabadságharcot akar vívni mindenki ellen (aki nem ért vele egyet),de kevés ő a világhoz,sőt Unióhoz is.Sajnos vannak még híveik,akik beveszik a dumáját.

Egyébként én nekem pont az jut eszembe,mikor 98 és 2002 között fid kormány volt és épült 7km autópálya.Jól elvoltak,főleg úgy,hogy előző Horn kormány megszorított ők meg később költekeztek abból rendesen.

2013. dec. 21. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!