Az emberek miért buták annyira, hogy nem akarnak elmenni szavazni?
A többség azért nem megy szavazni, nem akar rosszat választani. Tájékozatlanok, csak a marakodást látják.
Nincsenek tisztába azzal, ha nem mennek voksolni, az is egy szavazat. Ráadásul a legveszélyesebb pártra. Nagyon sok példa van már. Itt a két utolsó választás, Csorna, és 8. ker. Rendkívül alacsony részvétel mellett, Csornán 25,18%volt a részvétel. A Fidesz 80%-os győzelmet aratott.
Hasonló volt az arány a 8. kerületben is.
Az alacsony részvétel csakis a Fidesznek jó.
Válasz a 19.41-re:
1. Én azt hiszem, van élet, kell hogy legyen, ezek nélkül a pártok nélkül is. Nem fogok éhen halni nélkülük!
2. Mi nem vagyunk abban a helyzetben, hogy pártot csináljunk. Nincsenek hozzá egyrészt milliárdjaink, másrészt időnk, mert sajnos mi dolgozunk.
3. Ez sajnos csak egy önáltatás, hogy bár mindegyik párt rossz, de azért van egy picit kevésbé rosszabb, és akkor az a jó, ha azt választom. Nem jó, ez így nem működik! Ezt csináltuk az elmúlt 20 évben, és nézd meg, mi lett az eredmény.
4. Azért ne kussoltass már minket! Miért nincs jogom elmondani, hogy miért nem jó egyik sem? Miért kényszerítsem magam, hogy olyasmihez adjam a nevem, amitől undorodok. Én mindegyik párttól undorodok, és logikusan le tudom vezetni, hogy miért? Nem lehet, hogy nekem van igazam? Az idő mintha engem igazolna.
5. Nem mondtam azt, hogy egyszer s mindenkorra nem szavazok, de itt és most ezekre nem. miért nem lehet ez egy legitim álláspont?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!