Amikor a cigányok firkálják tele a falat magyarellenes üzenetekkel, akkor miért nem csődülnek össze a liberálisok elítélni a gyűlöletkeltést?
10.07
komolyan azt várod, hogy valaki itt majd igazolja az állítását rajtad kívül? ugyan már, az totál libsi szokás... :D
Ha neadj Isten én valakit le büdös cigányozok,vagy le mocskos zsidózok,vagy én esetleg egy más színesbőrűt elmondanák valami nem embernek,esetleg ne adj Isten még tettleg bántalmaznám is,engem nagyobb eséllyel ítélnének el rasszista indíttatású bűncselekmény okán,de ha ez esetleg fordítottan történik,akkor az esetek döntő többségében még csak fel sem merülhet még a gyanúja sem annak,hogy én esetleg rasszista indíttatású cselekmény,esetleg erőszak áldozata lehetek,még az is megeshet,hogy még én leszek a hibás,mert esetleg a cigány belém kötött,megvert,esetleg megkéselt,vagy mert (ez valószínűleg ritkább)az esetleg zsidó származású elkövető rám sütheti,hogy esetleg én antiszemita vagyok,s már más megvilágításba kerülhet az egész ügy,mert míg nekem esetleg csak hivatalból kirendelt ügyvéd jut,mert esetleg nincs pénzem saját felfogadott ügyvédre,addig esetleg a cigány,s a zsidó mögött ott állnak a mindenféle civil jogvédők(még ha nem is minden esetben).
De erről sem a cigányok,sem a zsidók,s mi magyarok sem tehetünk,egyszerűen ilyen tré a jogrendszerünk,s erre a témára túlontúl érzékenyek vagyunk az egyik oldalon,de a másik(többségi társadalmi)oldalon meg viszont szinte "engedékenyebbnek" tetszik ez az egész,"mert hát Magyarországon sem igazán van a magyarságnak jogvédelme"
Minket nem védenek civil,és jogvédő szervezetek!
Egyébként én nem túl gyakran hallok olyanról,hogy itt Magyarországon valakit azért vertek volna laposra az utcán,vagy szórakozóhelyen,mert románul,németül,angolul,szerbül,horvátul,szlovákul,szlovénül,bolgárul,lengyelül,csehül,vagy éppen kínaiul,japánul,oroszul,esetleg héberül,vagy arabul beszélt egy társaságban,de arról gyakrabban,hogy magyarokat viszont igen,ha az anyanyelvükön mertek csak megszólalni,lényegében a saját szülőföldjükön,de már nem egyszar fordult elő,hogy magyar túristákkal kötözködtek Romániában,szlovákiában,Horvátországban,és Szlovéniában,s Ukrajnában,de németek is panaszkodtak ezekben az országokban hasonlókról,ja és Magyarországon még cigányul is szabadon lehet(lehetett)beszélni,de olyan már nem egyszer fordult,s fordul elő,hogy ahol cigányok vannak többségben,ott már beleköthetnek az emberbe,ha az nem tetszik nekik valamiért!
"de ha ez esetleg fordítottan történik,akkor az esetek döntő többségében még csak fel sem merülhet még a gyanúja sem annak,hogy én esetleg rasszista indíttatású cselekmény,esetleg erőszak áldozata lehetek"
Hányszor írjátok ezt még le, és hányszor kell még megírni, hogy ennek az eddigi jogesetek alapján pontosan ellenkezője igaz? Ki nem él a valóságban? Ki beszél a Rózsadombról? A jogvédő libsik, vagy a rasszisták, akiknek fogalmuk sincs róla, hogy hány romát ítéltek már el közösség tagja elleni erőszak vádjával, mert magyart vert?
Kik beszélnek a Rózsadombról, a jogvédő libsik,vagy a rasszisták,akiknek fogalmuk sincsen hogy hány romát ítélnek el közösség ellenei izgatás vádjával!
Nos azt valóban nem tudni pontosan,de tény,hogy ha itt a Mai Magyarországon egyes kisebbségeket "túlságosan felkarolnak,s ugynígy volt ez a 80-as években is"s ha esetleg egy magyar ver cigányt,azt előbb ítélik el közösség elleni bűncselekmény okán,mint ha ugyanez fordítottan történik,én ezttapasztaltam,s hiába hallgattak meg tanúként,s én hiába vallottam azt hogy valójában a cigányok kötöttek belénk,s nem fordítva ahogy azt ők állították,s hogy a munkatársam csak önvédelemből ütött vissza,mégis őt büntették meg(igaz csak felfüggesztettet kapott),s utána folyamatosan zaklatott-fenyegetett minket az a cigány csoport,s annak a retyerutyája,s még ki is lettem okítva arról,hogy egyszer még az övék lesz ez az ország,s akkor majd mehetünk innen ahová majd akarunk,ha ők a cigányok engedik,addig is csak izelítőt kaptunk az akkori leendő világból.
Ezt persze nem akarja senki sem elhinni,mert nem tűnik túl életszerűnek,de ha ugyanez fordítva történik,már mindjárt harsogja a nemzetközi,&honi média,hogy itt ilyen meg olyan rasszizmus van,s hogy itt készülőben van a fasizmus,és hasonlók!
Továbbra is várjuk ennek az állításnak az igazolását, bírósági statisztikákkal.
Én összesen egy esetről tudok, a gyújtógatós, sörétessel lövöldözős wannabe terroristákról.
Egyébként azért nem csődülnek össze, mert ott nem nagyon kíváncsi rájuk senki, csak összezavarnák a kedves hőbörgő közönséget a libsiskedéssel.
"Továbbra is várjuk ennek az állításnak az igazolását, bírósági statisztikákkal. "
Melyikére?
Mert ez volt az első állítás, ami elhangzott:
"Ha neadj Isten én valakit le büdös cigányozok,vagy le mocskos zsidózok,vagy én esetleg egy más színesbőrűt elmondanák valami nem embernek,esetleg ne adj Isten még tettleg bántalmaznám is,engem nagyobb eséllyel ítélnének el rasszista indíttatású bűncselekmény okán"
Erre kérnénk, nem statisztikát. Ó, nem. Csak néhány konkrét esetet.
Én is azt mondom, hogy Magyarországon gyakorlatilag még senkit sem ítéltek el cigányokkal szemben elkövetett gyűlölet bűncselekményért, kivéve a lövöldözős bandát.
Az, hogy a bíró egy átlag verekedéses, garázdaságos ügyben nem neked ad igazat, nem azért van, mert a másik esetleg roma, hanem több/jobb tanúja van és meggyőzőbb a védelme.
Konkrét ügy példának arra, hogy mennyire 'pátyolgatják' a bíróságok a romákat: roma vs. magyar állam perben (több évig előzetesben tartották, aztán kiderült, hogy ártatlan) a bíró azzal akarta elutasítani a keresetet, hogy egy roma életében nem okozhat törést a börtön, hiszen náluk ez megszokott, előbb-utóbb úgyis odajut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!