A kuruczinfo miért ni*gerezik mindig? Tökre szeretem az oldalt, mert megírja az igazat és felnyitja a szemeket, de miért kell ilyen stílust használni?
Figyelt kérdés
Ezt a kérdést úgy tettem fel, hogy minden nap kuruczinfót olvasok, és igazán hálás vagyok amiért működik. Szerintem pótolhatatlan az oldal. De miért kell ezt így?2013. dec. 18. 22:18
21/24 A kérdező kommentje:
Na jó kedves hozzászólók, illetve akik elsőnek szóltak hozzá, az gondolom hogy pontosan ti, pediga lónak másik oldalát képvisletiek. Mert MO_ igenis cigánybűnözés, zsidóbűnözés, politikusnűnözés VAN. Ha ezt ti nem látjátok, az nem kurczinfo hibája. Abban egyetértünk, hogy astílus elfogadhatatlan, mert senkit nem a származása vagy faja alapján kell megítelni. Mégis, az elmlített dolgok léteznek. Sajnos. Egy fekete emberre lehet mondani hogy néger, az természetes de an*gger az már rasszista. ezzel egyetértek. Szóval vleményem szerint, a kuruczinfo kb 3x ilyen népszerű lehetne, ha az igazságot sokkal intelligensebb formában, objektív szemszögből közelítené meg. Ezen nekik kellene elgondolkoni. Nektek meg szerintem azon hogy mi is történik ebben az országban a liberalizmus "fénye" alatt. Arany középút, ezt kell megtalálni. Mondomezt úgy hogy egyértelműen Jobbik szimpatizáns vagyok. Boldog Karácsonyt Mindekinek!
2013. dec. 19. 16:32
22/24 A kérdező kommentje:
Elnézésedet kérem kedves Ozmium, nyilván ez most a lényeg. Köszi a hasznos hozzászólásod. Tessék: kurucinfo
2013. dec. 19. 16:34
23/24 anonim válasza:
minden van, de leginkább magyar bűnözés. Ezt pedig úgy látom, hogy én is magyar vagyok. Csak éppen nem a magyarbűnözés van felkapva. Meg lehet nézni, hány gyilkosság van a hírekben amit magyar fehér ember követ el
24/24 anonim válasza:
Szerintem a bűnözés az bűnözés,és nagyon is mindegy hogy ki-kik követi-követik el,elítélendő,az esetek döntő többségében!
Azt hiszem,hogy a legtöbb,s a legnagyobb károkat az úgy nevezett fehérgalléros-nyakkendős bűnözők csinálják,s azok döntő többségükben(MÉG)nem cigány származásúak!
Mégis "mindig"cigánybűnözésről beszélünk,de "senki"sem beszél pl:politikus bűnözésről,pedig a költségvetési csalások sikkasztások,a privatizációs bevételek eltűnése is megérne egy best-sellert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!