Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Azok az emberek akik Orban...

Azok az emberek akik Orban Viktor ellen vannak azok melyik partert vannak?

Figyelt kérdés
2013. dec. 18. 14:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%
Pont az a probléma, hogy leginkább egyik pártot sem támogatják. Így a szavazók negyedének a fele lassan elég a parlamenti többséghez, mert senki nem megy el szavazni.
2013. dec. 18. 14:05
 2/13 anonim ***** válasza:
81%

Áruld el kit kéne támogatni? Max a Jobbik és az LMP akik nem járatták még le magukat, de a Jobbikot a radikális terveik, megnyilvánulásaik miatt sokan nem szeretik, a baloldaliak meg az LMP helyett a "régieket" támogatják.

Ez egyesnek ment.

2013. dec. 18. 14:14
 3/13 anonim ***** válasza:
23%

Általában Vona (Zázrivecz) Gábor pártját dicsőítik.

Én minden pártot zsigerből gyűlölök, egyik nagyobb gengszter, mint a másik. Kezdem azt hinni, én vagyok az egyetlen felvilágosult, aki b.aszik majd elmenni szavazni 2014-ben.

2013. dec. 18. 14:21
 4/13 anonim ***** válasza:
Akik ellene vannak, bármelyik párt mellett vagy csupán az ész érvek pártján állhatnak. :)
2013. dec. 18. 14:27
 5/13 anonim ***** válasza:

Kérdező! Első lépés az érthető, magyar nyelvű fogalmazás. Azután (de lehet, hogy előtte) annak világos értése, hogy akik Orbán ellen vannak, hányféle ok miatt teszik. Ezt nem érdemes összemosni, mert abból csak hazugság és félrevezetés következik. Aztán meg, akik valamit elleneznek, nem biztos, hogy tudják a megoldást. Azt látni, hogy rossz irányban haladunk, meg azt tudni, hogyan kell ezen változtatni (eredményesen, nem még rosszabb irányba), az bizony két független dolog.

Egyelőre ha valami nem Fidesz, az mind Orbán és pártja ellen van, választék tehát bőven adódik, legfeljebb azt kell vizsgálni, nem még rosszabbat választunk-e. A jóérzésű ember persze nincs könnyű helyzetben, mert a választék bizony elég silány. De azért akad néhány, amelyik egyértelműen jobb, mint a jelenlegi.

2013. dec. 18. 15:03
 6/13 anonim ***** válasza:
Az LMP miért nem járatta le magát? Az első fontosabb kérdésnél ketté szakadt a párt, pedig előtte még mondták is, hogy mindegy milyen döntés születik, mindenki beáll mögé... Nekem ez semmiben nem különbözik az eddig megszokott politikai élettől...
2013. dec. 18. 17:45
 7/13 UFOTOCH ***** válasza:
Én semelyiket.
2013. dec. 18. 18:24
 8/13 anonim ***** válasza:
60%
megmondom őszintén arra fogok szavazni aki a fidesz után van népszerűség terén mert nem pártra hanem párt ellen szavazok jövőre
2013. dec. 18. 18:26
 9/13 anonim ***** válasza:
Most mindenki valamelyik párt ellen szavaz, ebből így sose lesz semmi...
2013. dec. 18. 20:22
 10/13 rémuralom ***** válasza:
Egyikért sem. Biztos, hogy szavazni fogok tavasszal, de addig majd még eldöntöm, kire. Benne van a pakliban, hogy a Kétfarkú Kutya Pártra.
2013. dec. 18. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!