Azok az emberek akik Orban Viktor ellen vannak azok melyik partert vannak?
Áruld el kit kéne támogatni? Max a Jobbik és az LMP akik nem járatták még le magukat, de a Jobbikot a radikális terveik, megnyilvánulásaik miatt sokan nem szeretik, a baloldaliak meg az LMP helyett a "régieket" támogatják.
Ez egyesnek ment.
Általában Vona (Zázrivecz) Gábor pártját dicsőítik.
Én minden pártot zsigerből gyűlölök, egyik nagyobb gengszter, mint a másik. Kezdem azt hinni, én vagyok az egyetlen felvilágosult, aki b.aszik majd elmenni szavazni 2014-ben.
Kérdező! Első lépés az érthető, magyar nyelvű fogalmazás. Azután (de lehet, hogy előtte) annak világos értése, hogy akik Orbán ellen vannak, hányféle ok miatt teszik. Ezt nem érdemes összemosni, mert abból csak hazugság és félrevezetés következik. Aztán meg, akik valamit elleneznek, nem biztos, hogy tudják a megoldást. Azt látni, hogy rossz irányban haladunk, meg azt tudni, hogyan kell ezen változtatni (eredményesen, nem még rosszabb irányba), az bizony két független dolog.
Egyelőre ha valami nem Fidesz, az mind Orbán és pártja ellen van, választék tehát bőven adódik, legfeljebb azt kell vizsgálni, nem még rosszabbat választunk-e. A jóérzésű ember persze nincs könnyű helyzetben, mert a választék bizony elég silány. De azért akad néhány, amelyik egyértelműen jobb, mint a jelenlegi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!