Gyurcsány fogja visszafoglalni Nagy-Magyarországot?
Figyelt kérdés
Egy csongrád menyei településen Torockai Laci nyerte az időközi választást - ha jól értesültem - többekközt azért mert a DK-sok (!!!) visszaléptek a javára.
WTF???
Megmagyarázná ezt valaki?
2013. dec. 17. 21:06
1/6 anonim válasza:
Mindig elfelejtitek, hogy egy párt helyi szervezete és az országos nagy szervezete gyakran külön életet él.
Azokat a DK-sokat a liberalista Gyurcsány meg kirúgja.
2/6 anonim válasza:
Hamarabb mint a Jobbik.
De inkább ne szerezze senki, mert az háborút jelent.
3/6 anonim válasza:
Vidéken az emberek ismerik egymást, látják egymást, beszélgetnek egymással... Hogyha személyesen ismeri, és alkalmasnak találja Toroczkait, akkor miért ne támogathatná? Itt nem pártokról van szó, hanem konkrét emberekről...
4/6 anonim válasza:
Szerintem le lettek fizetve vagy meg lettek fenyegetve, azért hogy lejárassák a DK-t. Simán el tudom képzelni.
5/6 anonim válasza:
Szerintem meg személyesen ismerik Toroczkait és őt látták a leghitelesebbnek az összes közül.
Valószínűleg becsületes ember attól függetlenül, hogy általában azon az oldalon, ahol ő áll, az erőszakos, primitív bunkók szoktak tömörülni. Nem hiszem, hogy Toroczkai is ilyen lenne.
6/6 anonim válasza:
így van utolsó...ez az általánosítás annyira unalmas már, és egész országra kiterjed. Aki nem szidja a Gyurcsányt(de lehet nem is kedveli), akkor már egyből kommunista, meg stb. :D Azért, mert Torockai egész véletlenül nem fideszes, már egyből lop-csal :D ettől persze lehet így, de a kettő között semmi párhuzam nincs. Én belépnék az mszp-be, akkor kommunista lennék, úgy, hogy 92-ben születtem, szóval fogalmam nincs arról, hogy akkor mi volt...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!