Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki eszi meg ezt a rezsicsökken...

Ki eszi meg ezt a rezsicsökkentést?

Figyelt kérdés

Szép, és jó, valóban csökkent pár ezer Forintot, helyette kis településünk szép fokozatosan bevezetett adókat, ami +39 ezer Forint. És persze, hogy a jutalékos NAV dolgozói hajtják be a pénzt, akik nem vesznek figyelembe semmit.

Ehhez képest a rádió 47%-os támogatottságról beszél, hogy ennyi elégedett OV munkájával...nem értem...komolyan.

2013. dec. 16. 06:08
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

9-es, csak annyi köze van, hogy kb 30 ezerrel kevesebb marad a zsebemben, mert gondolom ugyanaz a párt vezette be az egyiket, mint a másikat. Meg annyi lesz a különbség, hogy most nem a bank fogja elvinni a házát, autóját az embernek, hanem a NAV. Végül is tökmindegy...

Amúgy semmilyen párti nem vagyok, kb 16 éve voltam szavazni utoljára, akkor is csak azért, mert unatkoztam.

2013. dec. 16. 09:49
 12/17 anonim ***** válasza:
56%

Sokan beveszik, hogy csökkentek a számlák.

Gyakorlatilag most többet fizetnek, mint mondjuk márciusban, de ezt meg arra fogják, hogy tél van, fűteni kell, többet kell világitani a rövidebb nappalok miatt stb. stb.

Nem véletlenül mostanra időzitették a csökkentéseket.

2013. dec. 16. 11:42
 13/17 anonim ***** válasza:
60%
Sokan beveszik, mert képtelenek vagy lusták utánaszámolni a dolgoknak.
2013. dec. 16. 12:53
 14/17 anonim ***** válasza:

lusták utánaszámolni a dolgoknak.

Amikor emelték,nem olvastam sehol,hogy nneemm aannyiaz,csak úgy látszik,nem kell megenni, nincs annak látszatja.

2013. dec. 16. 19:14
 15/17 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom ugyan még mindíg hogy mi köze egy kis falunak a gáz ár csökkentéshez de mindegy. Nálunk egy forintal nem nőtt se a kommunális adó se a súlyadó a rezsicsökkentés miatt. És a kenyeret se adják azóta drágábban pedig ezzel is ilyesztgették az embereket. Nem tudom de én olyan helyen dolgozom ahol sokan vannak és senki sincs tele pénzel de akivel eddig beszéltem mindenki örül annak ha csak a villanyon megspórol havi 3-4 ezret.
2013. dec. 16. 19:59
 16/17 A kérdező kommentje:

oké, akkor pár szösszenet, ami most hirtelen eszembe jut.

talajterhelési adó 10x-ére növekedett, tavaly december óta elővették a pályakezdőket, hogy fizessenek tb-t ők is.

A 4 évvel ezelőtti élelmiszerárakat meg még nem is néztem, üzemanyagot, stb...

2013. dec. 17. 10:51
 17/17 anonim ***** válasza:
7-es! Orbán is egy elég nagy vállalatot vezet. 93000 négyzetkilométer. Úgy tudom elég veszteséges. Nézd meg ő milyen autókkal jár!
2013. dec. 17. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!