Ki eszi meg ezt a rezsicsökkentést?
Szép, és jó, valóban csökkent pár ezer Forintot, helyette kis településünk szép fokozatosan bevezetett adókat, ami +39 ezer Forint. És persze, hogy a jutalékos NAV dolgozói hajtják be a pénzt, akik nem vesznek figyelembe semmit.
Ehhez képest a rádió 47%-os támogatottságról beszél, hogy ennyi elégedett OV munkájával...nem értem...komolyan.
9-es, csak annyi köze van, hogy kb 30 ezerrel kevesebb marad a zsebemben, mert gondolom ugyanaz a párt vezette be az egyiket, mint a másikat. Meg annyi lesz a különbség, hogy most nem a bank fogja elvinni a házát, autóját az embernek, hanem a NAV. Végül is tökmindegy...
Amúgy semmilyen párti nem vagyok, kb 16 éve voltam szavazni utoljára, akkor is csak azért, mert unatkoztam.
Sokan beveszik, hogy csökkentek a számlák.
Gyakorlatilag most többet fizetnek, mint mondjuk márciusban, de ezt meg arra fogják, hogy tél van, fűteni kell, többet kell világitani a rövidebb nappalok miatt stb. stb.
Nem véletlenül mostanra időzitették a csökkentéseket.
lusták utánaszámolni a dolgoknak.
Amikor emelték,nem olvastam sehol,hogy nneemm aannyiaz,csak úgy látszik,nem kell megenni, nincs annak látszatja.
oké, akkor pár szösszenet, ami most hirtelen eszembe jut.
talajterhelési adó 10x-ére növekedett, tavaly december óta elővették a pályakezdőket, hogy fizessenek tb-t ők is.
A 4 évvel ezelőtti élelmiszerárakat meg még nem is néztem, üzemanyagot, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!