Titeket nem bosszant a kötelező TB?
Te ágáltál a köztemetés ellen is?
Amúgy azt sosem tudhatod, hogy mikor veszed az állami ellátást igénybe. Ha elüt egy autó, szívrohamot kapsz az aggodalomtól, hogy a te pénzeden fogják az én férjemnek a szívátültetését megcsinálni, akkor a mentő (az állami) téged is először az állami kórházba fog vinni, a szaros életedet ők fogják állami pénzen megmenteni, aztán mehetsz a magánklinikádra rehabilitálódni. Jó egészséget.
"Engem nem érdekelnek mások, a lecsúszott emberek oldják meg ahogy akarják de ne közpénzből."
Nem szoktam ilyet kívánni, de remélem Te is a sorsukra jutsz. Kíváncsi lennék rá, hogy utána is ilyen nagy szád lenne-e.
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__516..
Köszönöm a válaszokat. Valójában én írtam ki mind a két kérdést egy kísérlet volt az itteni válaszadókkal kapcsolatban és beigazolódott a gyanúm. Gyakorlatilag tökmindegy mit kérdezel, egyetértésben soha nincsenek a válaszadók (na jó azt hiszem egy valaki egyetértett az egyik kérdés alatt) az a lényeg, hogy a TB-t támogató kérdés alá csupa olyan válaszolt aki utálja, a TB-t szapuló kérdés alá meg csak olyan válaszok érkeztek, hogy mekkora szemét vagyok én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!