Mi lesz akkor, ha a Fidesz 2/3-al nyer jövőre?
Akkor garantáltan megyek innen bárhova el.
Most még reménykedem kicsit, hogy nincs ennyi idióta itthon.
Eljöve akkor a Kánaán
És mondá az Úr az ő Pásztorának akit teremtményei közé küldött, Szent Orbán álld meg gyermekeimet és vezesd el őket a Kánaán földjére
egyébként sz.r lesz
majd nézzétek meg, hogy fognak gagyogni és ragyogni
azt fogják gondolni, teljesen jó amit eddig csinálták, és ha asok barom megszavazza nekik a 2/3-ot akkor meg is érdemlik a nyakukra Ceausescu-t meg a rablóbandáját
Kb. pont enyhén szólva nem biztos szerencsénkre a fidesz győzelme, a kétharmad meg újabb szerencsénkre pláne nem! MAGYARORSZÁG és a MAGYAR NÉP szerencséjére!
Nem ekkora barom a magyar nép csak viktorka nézi le. A többség nem, az a néhány ezer aki meg tényleg olyan idióta viktor nyaló állatkert, annak jó volt nagyon a Ceausescu-s hasonlat.
Orbánék ugyanúgy figyelmen hagyják az amúgy is komolyan vehetetlen (pláne diktatúrában, ami most van) közvéleménykutatásokat mint azt hogy hol tart az ország, tesznek rá! Az ilyen bandát nem megszavazni kell, hanem tenni nekünk is rájuk! Ma már senki nem nagyon vallja be hogy legutóbb a fideszre szavazott! Akkor hogyan lett kétharmaduk? Úgy hogy már az értelmesebbje most szégyenli hogy ekkora tinó volt, nemhogy mégegyszer átverjék ezek a senkiháziak mint sz rt a palánkon!
A legkevésbé érdekli őket Magyarország és a MAGYAR NÉP!
Lenyúlják a f gek mások megélhetését? Csak egy a sok közül! Ilyeneket annak idején még a teljhatalmú MSZMP-ből is kihajíntottak volna! A ki ha én nem típusú undormány tenyérbemászó hozzáállásukra sem vevő normális ember, csak az aki tartja a száját, hogy "ide sz rjatok!" De hát azokkal az idiótákkal érdemes foglalkozni, hogy húzzanak minket is vissza a középkorba?
Arróol nem szólva, hogy amennyit az utóbbi időben ez a banda csalt időközi választásokon (és akkor utána még ökörnek is nézte a NÉPet, azért az "meg lesz hálálva" majd jövőre! Ja, mellesleg a rezsi emelkedett, még véletlenül sem csökkent (ami elment a réven...)
Miért is kellene elhinni hogy ők nem csaltak '10-ben, az amúgy is csak technikai kétharmadukkal! Tipikus! Mindent a hatalomért!
Akinek a fidesz kell ezek után, az pucoljon Észak-Koreába... ott aztán van (állam által ellenőrzött) "tisztességes" kilátástalan "élet"!
Tuti hogy ez nem kell senkinek...
Fideszes vagyok, de ahogy az itteni komikat nézem, és a le meg felpontozásokat, így inkább nem mondom el a véleményem, pedig elmondtam volna. :( Röviden annyi: Én a Fideszre fogok szavazni. Lehet azt mondani, hogy utálom a Fideszt, mindenkinek szíve joga, de diktátorhoz hasonlítani pl: Orbán, na az már nevetséges! Pont az ilyen emberek miatt fogok a Fideszre szavazni!
Köszönöm, aki elolvasta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!