Ti elhiszitek, hogy Szegedi Csanád egyik napról a másikra fasisztából egyik napról a másikra bűnbánó hittérítővé vált, mert közölték vele, hogy az egyik őse származását?
Engem meglep Szegedi Csanád átalakulása. Nektek nincs semmi fura benne? Hogy most a világot járja megtérése történetével? Közben elteszi az őt saját magát gyűlölő párt pénzét, amit azért kapott mert ő tudott leghangosabban gyűlöletre uszítani a zsidóság ellen, azaz saját maga ellen.
http://www.youtube.com/watch?v=p3zUYIJhN-w
A Jobbik nem furcsa?
Jó persze, ha a Jobbik fasiszta, akkor az MSZP meg kommunista, a Fidesz meg monarchista, a DK meg egy elmeosztály, az Együtt-Senkisemtudjamianevünk meg egy libapásztor párt. Hü.lyeségeket én is tudok mondani.
Amúgy meg valóban nem normális ez az ember. Kiderül, hogy egy távoli felmenője zsidó, vagyis van vagy 3,65% zsidó vér az ereiben és akkor most ő innentől a főrabbi. Könyörgöm, szerintem a világon nincs olyan ember, akinek az összes őse a saját nemzetéből származik.
"Akkor a fasiszták helyett a gyűlölködők szót használom, vagy azokat, akik megvetnek másokat a származásuk miatt.
"
kinek van gondja kinek a származásával? Én pl nem utálom a cigányt mert cigány, vagy mert barna a bőre, azért utálom mert bűnöző, és amíg jobban meg nem ismerek egyet, addig megmarad ez az "előítélet", ez egy természetes védekezési mechanizmus, felismerjük a veszélyt a tapasztalatok után
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!