Ti elhiszitek, hogy Szegedi Csanád egyik napról a másikra fasisztából egyik napról a másikra bűnbánó hittérítővé vált, mert közölték vele, hogy az egyik őse származását?
Engem meglep Szegedi Csanád átalakulása. Nektek nincs semmi fura benne? Hogy most a világot járja megtérése történetével? Közben elteszi az őt saját magát gyűlölő párt pénzét, amit azért kapott mert ő tudott leghangosabban gyűlöletre uszítani a zsidóság ellen, azaz saját maga ellen.
http://www.youtube.com/watch?v=p3zUYIJhN-w
A Jobbik nem furcsa?
Amúgy meg ez egy beteg ember, nem kell vele foglalkozni.
Szerintem annyira ledöbbentette őt a tény, hogy már nem futhat be karriert a Jobbikban, hogy rögtön átállt a másik oldalra és most ott próbál felkapaszkodni. Az ilyeneknek tökmindegy, csak ismerjék el őket.
"Nem gyűlölködöm én.
Csak tény, hogy aki jobbikos, az fasiszta, a fasiszta meg nem ember.
Ettől nem gyűlölöm, csak sajnálom őket."
De gondolom, ha ezt a három mondatot egy gonosz fasiszta leírta volna a négerekre vagy a cigányokra, akkor már egyből szólnának az antirasszista háborúba hívó fanfárok, hogy mindenki küzdjön a gyűlölet és kirekesztés ellen.
A fasisztákat azért sajnálom, mert magukat fosztják meg egy csomó mindentől, ami jó ebben az életben.
De ők tudják, felnőtt emberek, azt csinálnak, amit akarnak.
Mások meg normálisan élnek, ennyi.
62-es, ez a nagy fasisztázás már elég rég óta nem menő, szóval szerintem ne járasd le magad.
Az ilyen hozzászólásokkal szerintem csak a széljobb malmára hajtod a vizet, de te tudod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!