Ha a baloldal egy kicsit nacionalistább lenne, és jobban védené a magyar érdekeket, simán nyerné a jövő évi választásokat?
Rossebet!!!
még saját magát sem találja
Kedves (vagy nem kedves) #16/16 :)
Minden nemzet nacionalista, csak magyarország nem az, hogy úgylátod, hogy ma nem divat és, hogy lehülyézed magyarországot, ezzel # 13-asnak adsz igazat, aki azt írta, hogy az agyakat is megmérgezték a baloldaliak. Igen... A skót, felveszi bugyi nélkül a skószoknyát, fújja a bördudáját és büszkén mutogatja a világnak, hogy skót. A tiroli, ha csak teheti belebújik a zöldszövet vállpántos rövidnadrágjába és jodlizik és büszkén mutogatja a világnak, hogy tiroli. Az ír szteppel, mert büszke, hogy ír és büszkén mutogatja a világnak. Ha én büszke akarok lenni, hogy magyar vagyok és ezt meg akarom mutatni a világnak, mint a szlovák, a román, a német, az angol, az ír, a holland... stb, akkor már hülye nacionalista vagyok! Hát igen, ezért van veszendőbe a magyarság, mert sok az eféle mérgezett agy!!!
Ez a mai baloldal annyira nemzetellenes, hogy ha hirtelen vennének egy jobb kanyart az nagyon átlátszó lenne és még a saját megmaradt pár szavazójuk is elfordulna tőlük.
Igazából hiába csalódtak az emberek a fideszben, újra rájuk fognak szavazni, mert a baloldalban már csalódtak, a Jobbik ellen meg olyan lejárató kampány folyik a médiában, hogy a legtöbben már elkönyvelték "A" gonoszként.
Hiába, a médiának a mai ember felett nagy hatalma van, mert úgy vannak az emberek vele, hogy ami benne van a tv-ben az úgy is van, még akkor is ha ordító baromság.
nemzetellenes vagy te és a kommunista bandád!
a fidesz az egyetlen nemzeti párt!
nacionalizmus nélkül Magyarország sem létezne! azok a libsik, akik a nacionalizmus ellen kardoskodnak menjenek egy nemzeteietlen országba, Magyarország nemzeti és nemzeti is fog maradni, akinek eznem tetszik takarodjon észak-koreába!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!