A Jobbikosok és a Fideszesek magukat Európainak vagy Ázsiainak tartják?
Figyelt kérdés
2013. dec. 11. 16:01
11/12 anonim válasza:
A kérdés maga érdekes:Nem azt kell nézni,vagy értékelni ki minek tartja magát,teljesen mindegy szerintem.Hanem azt,hogy mennyire magyarérzelmú mennyire tartja ,vagy szeretné azt,hogy az országunk már végre felemelkedjen,ne azt olvassuk mennyit loptak ki,mennyit loptak el?Hogy ki hazudik az is unalmas téma,mert mind hazudik,ha az érdeke úhy kivánja,azért politikus.Én örömmel olvastam tegnap,hogy Londonban ahol is mindent megtettek,hogy Vona ne tudja megtartani a bezsédjét.Zsidók mentek ki,és plakátokkal támadták a cionista zsidőkat,és hogy Vona nem náci meg fasiszta,ez érdekes fordulat volt,amiről valahogy az rtl.nem rebeget,mert nekik fontosabb,hgy a valővilágban a sok hülye mit müvel a mi pénzünkből amit én betiltanék,de nem ez volt a kérdés ugye?A magyarok valóban ázsiából jöttek,és itt mint barbárnép letelepedtek a legjobb helyen a Kárpátmedencében,ami európa leggazdagabb állama lehetne,tekinve a földrajzi helyzetünket stb.Én örülök ,hogy magyar vagyok itt lehetek,és egy percig nem zavar mit kevernek ellenünk,és milyen téren azok akik szivesen élnének itt,Tehát törekedjünk arra,hogy legalább ami még meg van érték magyarországnak azt ne engedjük szétzülleszteni,mert nagyon rossz vége lehet.
12/12 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!