Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem tudtok továbblépni?

Miért nem tudtok továbblépni?

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy a magyar lakosság túlnyomó többsége nem tudja elengedni a szocializmust? Hogy létezik egy vagy két párton kívül is több? Miért kell 24 év után is 2 pártot oda-vissza szavazgatni? Mitől féltek? Van 40 másik párt, el kellene olvasni mit ÍGÉRNEK (nem fognak hihetetlenebbet, mint amit a 2 celebpárt csinál már huszonéve, tehát ez nem szempont), majd aztán kiválasztani a nektek megfelelőt? JOGOTOK VAN RÁ! Ez a demokrácia lényege. Nem fog senki fegyvert a fejetekhez, hogy csakis fidesz vagy mszp. Nem kell ilyenekkel foglalkozni, hogy "úgyse nyer" meg hasonlók, mert pont miattatok nem nyer. Ha nem arra szavaztok akire szeretnétek, hanem inkább arra, akik szerintetek nyerni tudnak, akkor magatoknak hazudtok.

IGAZI OKOKRA VAGYOK KÍVÁNCSI! Mert panaszkodni azt tudtok, de tenni érte azt nem. Pedig ez lenne az egyik lépcső.

2013. dec. 11. 12:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Tovább léptem kedveském.
2013. dec. 11. 12:27
 2/6 Vadkan01 ***** válasza:
Én túlléptem az egész demokrácián.
2013. dec. 11. 13:06
 3/6 anonim ***** válasza:

kedves kérdező!

a fidesz most egy olyan szavazási rendszert alakított ki, ami durván neki lejti a pályát, és emiatt egy táborba tömöríti azokat, akik meg akarják dönteni, ez ráadásul addig így marad, amíg le nem váltjuk a fideszt, szóval, ha most nem, akkor 2018-ban ugyanez lesz a helyzet, és ugyanígy egy táborba fog tömörülni az orbánt leváltani akarók

most 2014-ben senki nem fog szavazni arról, hogy melyik kedvenc párt kerüljön hatalomra, ez legkorábban 2016-ban lesz, most csak arról lehet szavazni, hogy maradjon orbán vagy menjen

aki orbánt el akarja zavarni, annak az ellenzéki összefogásra kell szavazni, aki nem rájuk szavaz, hanem mondjuk a jobbikra, vagy egyáltalán nem szavaz, az orbánt tartja hatalmon

ilyen egyszerű

2013. dec. 11. 13:15
 4/6 anonim ***** válasza:
2018-ban, bocs, elütöttem
2013. dec. 11. 13:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha én mondom meg, nem hiszed el nekem. Ezért válaszolj egy hasonlattal magad. Ha a trágyalébe akarnak belefojtani, miért vágysz vissza a mosogatólébe úszkálni? Miért nem lépsz tovább - a sűrűjébe?
2013. dec. 11. 15:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Szavazni csak arra lehet, aki elég kopogtatócédulát szedett össze. A többi 40 párt nem szokott eleget.
2013. dec. 11. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!