Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti nem féltek attól hogy a...

Ti nem féltek attól hogy a népességfogyás miatt pár évtized múlva nem lessz elég adófizető aki eltartsa minket a jövőbeli nyugdíjasokat?

Figyelt kérdés
2013. dec. 9. 17:46
1 2
 11/18 Noriko. ***** válasza:
Már néhány éven belül sem lesz, nemhogy évtizedek múlva.
2013. dec. 9. 20:20
 12/18 anonim ***** válasza:
Én nem félek. 65 évesen úgy is felakaszkodom.
2013. dec. 9. 21:15
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem félek. És ha félnék tőle, akkor változna valami? Elárulnád, mit kéne tenni, hogy változzon valami? Szüljön mindenki 6 gyereket? És ha nem akarok, csak egyet? Vagy egyet se? Kötelezővé tennéd? Vagy akarok, de anyagilag nem vállalhatok be egyet se? Ezért "örülök", hogy kicsinálták a magánnyugdíjpénztárat...
2013. dec. 9. 21:57
 14/18 A kérdező kommentje:
Majd a jobbik tesz valamit
2013. dec. 9. 22:47
 15/18 anonim ***** válasza:
Igen? Mit? Nagyon érdekel, megosztanád velünk is?
2013. dec. 9. 23:38
 16/18 A kérdező kommentje:

[link]

majd meglátjuk hogy be is tartják

2013. dec. 10. 06:50
 17/18 Noriko. ***** válasza:
Ez sem konkrét program, csak jól hangzó maszlag.
2013. dec. 10. 12:35
 18/18 anonim válasza:

Egy titkot elárulok: már most kevesebb az adófizető ember mint a nyugdíjas... :)

Másoknak pedig: a pénzügyi intelligencia ott kezdődik, hogy 20% félrerak, 80% beoszt. Bármennyi pénzt be lehet osztani ez pedig a saját tapasztalatom.

Az elsőnek: magánnyugdíj pénztár pedig rég nincs tehát legfeljebb megtakarítani tudsz.

És a személyes vélemény: én köszönöm jól vagyok az állambácsi segítsége nélkül is, és az én 20%-om már ott van ahol lennie kell, szóval ha nincs nyugdíj, akkor nincs. Rég nem folyok bele a politikába, mert sosem lesz olyan hogy mindenkinek megfeleljen, ezzel viszont egy csomó stresszt megelőzök magamnak. :)

2014. jan. 9. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!