Nevezhető reakciósnak a Fidesz politikája?
Figyelt kérdés
2013. dec. 8. 18:35
11/14 anonim válasza:
Benne van a mondatodban: MÉG nem.
12/14 anonim válasza:
A marxista történetírásban azokat nevezték reakciósoknak, akik a szükségszerű történelmi-gazdasági-kulturális fejlődés irányával szembe akartak szállni, illetve azt kényszerrel a visszájára akarták fordítani. Ha nem derogál a szó összekapcsolódása a marxista filozófiával, illetve hiszel abban, hogy létezik egy szükségszerű történelmi fejlődési irány, akkor hívhatod reakciósnak a Fideszt. (Én inkább a "retrográd" szót használnám, mert szerintem nincs szükségszerű irány, csak jellemző tendencia, és a Fidesz azzal helyezkedik szembe.)
13/14 anonim válasza:
Kedves 10-es! Nekem már mondták hogy halkabban mert lehet hogy nem sokáig lesz munkahelyem. Mások már jártak így! Szerinted ez nem a szabad véleménynyilvánítás lábbal tiprása?
14/14 anonim válasza:
Még szerencse hogy nem vitt el a fekete autó mert szidni merem orbánt! Talán legyek hálás neki? Ha szerinted ez már azt jelenti hogy szabad véleménynyilvánítás van,akkor elég szűk a látóköröd erről a fogalomról. Ahhoz hozzátartozik az is hogy a véleményednek ne legyen negatív következménye. Vagy tévednék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!