Stoppolom az időt mikor megy át hungarofób fröcsögésbe a téma.
2013. dec. 8. 14:42
12/21 anonim válasza:
"Részben osztom anno Kertész Ákos kirohanását: "
Én nem, mert fröcsögésből állt kretyó "kirohanása".
2013. dec. 8. 14:42
13/21 anonim válasza:
Azért, mert valaki reálisan lát (maga szerint) valamit és leírja a szubjektív véleményét, attól ebben még semmi magyarellenesség nincs. Ellenben az hihetetlen irritáló, hogy már úton, útfélen minden kérdésnél megjelennek olyan emberek akik mindenkire magyarellenességet kiáltanak.
2013. dec. 8. 14:56
14/21 anonim válasza:
"Nem dicsérem a magyarságot. Öndicséret lenne." (Illyés Gyula)
2013. dec. 8. 15:17
15/21 anonim válasza:
Rossz tulajdonságok: kapzsi, irigy, pesszimista, sokszor rosszindulatú, állandóan a múlton siránkozó, folyton panaszkodó.
A jókat meg már mások leírták.
2013. dec. 8. 15:45
16/21 anonim válasza:
rosszindulatú, ezért nem segít rajta egy kormány sem.
2013. dec. 8. 16:31
17/21 anonim válasza:
Kertész Ákos azt írta, hogy "a magyar genetikusan alattvaló". Aki bármi ilyet leír egy emberről, az osztozik a nácizmus bűneiben, a genetikus alattvalóság miatt kiirtott hatmillió ember elpusztításának bűnében. Életben tartja a holokauszt szellemét, lényegileg az egész emberiség ellensége, mert ha bárkit genetikusan alattvalónak lehet minősíteni, akkor bárki lehet genetikusan felsőbbrendű, és rendelkezhet pusztán fajilag a másik felett. Ezért el kell ítélnem mindenkit, aki a holokausztot végrehajtók szellemiségével, így Kertész Ákos fasiszta gondolataival közösséget vállal!
2013. dec. 8. 18:57
18/21 anonim válasza:
Nekem 3 dolog mindig eszembe jut a magyarokról. Acsarkodás,irigység,pesszimizmus. Nem vagyok büszke rá hogy ebbe az országba születtem. Lehet anyázni,meg kioktatni!
2013. dec. 10. 10:33
19/21 anonim válasza:
" Ellenben az hihetetlen irritáló, hogy már úton, útfélen minden kérdésnél megjelennek olyan emberek akik mindenkire magyarellenességet kiáltanak."
Olyan mint az állandó rásszistázásaitok, pedig lehet annak is van alapja, úgyhogy nem érdekel a hungarofób ripacskodásaitok.
2013. dec. 14. 17:14
20/21 Kini :)) válasza:
Akkora problémám nincs a népemmel amúgy, de azt sem gondolom, hogy tökéletesek vagyunk (ki tökéletes? :D) Úgy látom, hogy átlagban nagyon rendesek, tisztelettudók, de sokan távolságtartóak, csak közeli barátokkal nyitottak, nem szeretnek nagyon barátkozni, és szerintem eléggé lenézik a külföldieket :D Legalábbis bizonyos országokat :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!