Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Trafikmutyi, Stadionmutyi,...

Trafikmutyi, Stadionmutyi, Földmutyi, NAV-csalás. Mi jöhet még? Orbanisztánban mindent lehet?

Figyelt kérdés
[link]
2013. dec. 8. 11:04
 41/91 A kérdező kommentje:

"A közmunka arra való , hogy ne SEGÉLYért álljon sorba, hanem a köz számára hasznos munkával DOLGOZZON meg a pénzért. Nem kötelező közmunkásnak maradni, kereshet magának jobb állást is ha akar."

IGEN! A fideszesek nagy része még nem dolgozott, kezdjék ők! Kezdjenek el dolgozni, Helyes meglátás ELVTÁRS!

2013. dec. 8. 12:11
 42/91 A kérdező kommentje:

Ugyanolyan hülye barmok lettek ezek a fideszesek is mint a komcsik voltak:

Ákos a főtalpnyaló:

"És hazudnak megfontoltan,

Behízelgő modorban,

Éppen ugyanúgy ahogy régen,

'Érd be a kicsivel szépen!',

De mégsem fárad belé a szíved,

Aki megöl azt is ölelnéd,

Alig hitted

Hogy ez is eljöhet még..."

2013. dec. 8. 12:23
 43/91 anonim ***** válasza:
5%
Nem vagyok Fidesz tag, vannak neki is olyan amivel nem értek egyet, de a közmunka pl jó ötlet volt az biztos. Elkényelmesedtek a segélyezők hogy a semmire kapnak pénzt. Most legalább hasznos munkát is végeznek érte. Szebb a környezet ha le van nyírva a fű , meg vannak metszve a fák stb. Ha olyan rossz a közmunka, keresni kell jobbat.
2013. dec. 8. 12:34
 44/91 anonim ***** válasza:
11%

"ÁLMODBAN!!! A valóság az, hogy elveszik a boltot, és aki vesztett majd visszafoglalkoztatják esetleg MINIMÁLBÉRÉRT, föld? nehogy azt hidd hogy a fideszes semmirekellő korrupt gci. majd dolgozni fog! Majd felvesz zselléreket, mint régen. "

Tehát munkát ad embereknek? Ekkora g.gci állat lenne, hogy munkát mer adni embereknek? Hát ez tényleg egy nagy barom! Munkát ad embereknek!!! Azonnal le kell lőni, hogy munkát mer adni embereknek! Hát ilyen szemét lenne az összes fideszes, hogy munkát adnak embereknek ahelyett, hogy hagynák őket éhendögleni? Ez botrány! Ez abszurdum!

"LEGYÉL TE IS KIS FOGLALKOZTATOTT MINIMÁLBÉRES!! "

Én kérek elnézést, hogy többre vittem, mint a minimálbéred. De tényleg. Az én k. anyámat, hogy többet keresek. De tényleg. Nyilván én vagyok a hülye, amiért nem elégszek meg a minimálbérrel, sőt azért is, mert többet is tudok keresni.

2013. dec. 8. 12:36
 45/91 anonim ***** válasza:
11%

"LEGYÉL TE IS KIS FOGLALKOZTATOTT MINIMÁLBÉRES!! "

Dögöljön meg a szomszéd tehene is. Tipikus komcsi hozzáállás.

2013. dec. 8. 12:37
 46/91 anonim ***** válasza:
4%
Sokan hanyatt esnek hogy külföldön ezer eurót keres, kimegy, aztán rájön hogy az albérlet nem 30-40ezer forint mint itthon, hanem 5-600euró. Úgyhogy ott sem lesz milliomos.
2013. dec. 8. 12:38
 47/91 A kérdező kommentje:

46: Igen, ezt kívánom neked, legyél te is Fidesz-által foglalkoztatott. (Miután kiforgattak a vagyonodból!)

:)

2013. dec. 8. 12:39
 48/91 A kérdező kommentje:
Mehetsz a Csányi vagy Orbán-TÉESZBE szrt lapátolni!
2013. dec. 8. 12:42
 49/91 anonim ***** válasza:
95%

Egy különbség van a külföldi és a magyar minimálbér között.

Az egyikből viszonylag normálisan meg is lehet élni!

Lehet tippelni, hogy melyikből...

2013. dec. 8. 12:43
 50/91 A kérdező kommentje:
Nekik nem kerül semmibe majd, mert majd az is KÖZMUNKA lesz, majd a többi kuli fizeti a közösből a béred.
2013. dec. 8. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!