Trafikmutyi, Stadionmutyi, Földmutyi, NAV-csalás. Mi jöhet még? Orbanisztánban mindent lehet?
Kedves Lemansky, lehet, hogy ugyanazok árulják, de akkor két lehetőség van:
1. Fidesz-közeliek
2. Hatalmas bérleti díjat fizetnek annak a Fidesz-közelinek, aki "megnyerte" a pályázatot
Utolsó: 17-18 éves fiatalok mennek ki.
Szerinted hányan vettek fel frankhitelt 13 éves korukban?
Baromira nem azok mennek ki, akiknek esetleg hitelük van. Én diplomával, több nyelvvel alig tudtam itthon elhelyezkedni aprópénzért, miközben a csókos-pénzes barátaim már évek óta terpesztenek a nulla végzettségükkel a családi vállalkozásokban.
Sokáig eszembe nem jutott kimenni, mindent megtettem az előrejutásért, itt akartam gyerekeket és családot, de az utóbbi 1-2 évben eljutottam odáig, hogy most már nekem is sok az, ami itt megy. Nem vagyok rokona/haverja egy fideszesnek sem, ezért kb. nullával egyenlőek a lehetőségeim, akármit mutattam fel.
A négyes metrót márciusban átadják. Demszky is egy elitféreg, kár ezt tologatni, halott lovon ne lovagoljál már. Miért is van Gáborka még szabadlábon, apropó??
A másik, hogy a Fidesz tett keresztbe mindennek amit a főváros indított, azért volt csúszás évekig, azért volt Gödör...stb.
Azért adja meg az elbutult erdélyieknek Orbán a levélben szavazás jogát, a többinek meg nem, mert fél, fél, fél!
És félhet is, mert túllopta magát, és ha nem lesz felelősségre vonva, akkor azokra is rossz világ jön, akik helyére jönnek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!