Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Trafikmutyi, Stadionmutyi,...

Trafikmutyi, Stadionmutyi, Földmutyi, NAV-csalás. Mi jöhet még? Orbanisztánban mindent lehet?

Figyelt kérdés
[link]
2013. dec. 8. 11:04
 21/91 anonim ***** válasza:
21%
A négyes metrónak azért nincs értelme, mert nincs befejezve, így nem működik. Amikor elkezdték már akkor tudták hogy nem lesz pénz befejezni.
2013. dec. 8. 11:41
 22/91 anonim ***** válasza:
95%

Kedves Lemansky, lehet, hogy ugyanazok árulják, de akkor két lehetőség van:

1. Fidesz-közeliek

2. Hatalmas bérleti díjat fizetnek annak a Fidesz-közelinek, aki "megnyerte" a pályázatot

2013. dec. 8. 11:42
 23/91 anonim ***** válasza:
95%

Utolsó: 17-18 éves fiatalok mennek ki.

[link]

Szerinted hányan vettek fel frankhitelt 13 éves korukban?

2013. dec. 8. 11:43
 24/91 anonim ***** válasza:
5%
A fidesz idején indult a hitelezés, de csak az kapott hitelt, és csak annyit, ami a jövedelméhez reális volt. A felelőtlen hitel kiadás utánuk indult el. Pl 90ezer ft os havi jövedelemre ismerős kapott 10milliós hitelt.
2013. dec. 8. 11:43
 25/91 anonim ***** válasza:
95%

Baromira nem azok mennek ki, akiknek esetleg hitelük van. Én diplomával, több nyelvvel alig tudtam itthon elhelyezkedni aprópénzért, miközben a csókos-pénzes barátaim már évek óta terpesztenek a nulla végzettségükkel a családi vállalkozásokban.

Sokáig eszembe nem jutott kimenni, mindent megtettem az előrejutásért, itt akartam gyerekeket és családot, de az utóbbi 1-2 évben eljutottam odáig, hogy most már nekem is sok az, ami itt megy. Nem vagyok rokona/haverja egy fideszesnek sem, ezért kb. nullával egyenlőek a lehetőségeim, akármit mutattam fel.

2013. dec. 8. 11:44
 26/91 A kérdező kommentje:

A négyes metrót márciusban átadják. Demszky is egy elitféreg, kár ezt tologatni, halott lovon ne lovagoljál már. Miért is van Gáborka még szabadlábon, apropó??

A másik, hogy a Fidesz tett keresztbe mindennek amit a főváros indított, azért volt csúszás évekig, azért volt Gödör...stb.

2013. dec. 8. 11:44
 27/91 anonim ***** válasza:
95%
Az biztos, hogy csak egy lehetőség van: menekülni ebből az országból.
2013. dec. 8. 11:45
 28/91 anonim ***** válasza:
3%
17-18 évesek még suliban ülnek. Ne írj már hülyeségeket.
2013. dec. 8. 11:46
 29/91 A kérdező kommentje:

Azért adja meg az elbutult erdélyieknek Orbán a levélben szavazás jogát, a többinek meg nem, mert fél, fél, fél!

És félhet is, mert túllopta magát, és ha nem lesz felelősségre vonva, akkor azokra is rossz világ jön, akik helyére jönnek!!

2013. dec. 8. 11:49
 30/91 anonim ***** válasza:
3%
Amit te belinkeltél az azt írja hogy egyetemekre mennek külföldre te szerencsétlen. Azt pedig csak gazdag családok hülyegyerekei engedhetik meg maguknak.
2013. dec. 8. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!