Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Még nincsen elegetek abból,...

Még nincsen elegetek abból, hogy a Jobbik kampánycsatornának használja ezt az oldalt (is)?

Figyelt kérdés
2009. nov. 22. 22:31
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
29%

Egyetértek a legtöbb korábbi hozzászólóval, de különösen az elsővel.

A Jobbik agresszív, pökhendi, arrogáns.

2009. nov. 23. 00:18
 22/32 anonim ***** válasza:
77%

Egyáltalán nem erőszakos a Jobbik politikája, attól még hogy pár ember ezt látja benne, és folyamatosan írogatja a jobbik térítést.. ezekkel nem kell foglalkozni. és igenis a globalizáció és a multik teszik tönkre nem csak az országot, de az egész világot is, lassan kiveszik az emberekből minden szeretet, minden a pénz körül forog, és igen, akár tetszik akár nem, e helyzet okozóinak nagy része zsidó, aki kihasználta a más vallásúak hiszékenységét,naívságát,emberi jóságát, és ott verte át ahol tudta. Jobbikról mondhatna a sok okos pár rossz dolgot, én csak azt látom hogy Érpatakon a Jobbikos polgármester felszámolta a cigánybűnözést ígérgetés helyett, a Magyar Gárda az utolsó reménye a vidéki embereknek, akik már nem tudnak termeszteni mert a cigányok lelopják, nem mernek átmenni az utcán, nem merik elhagyni a házukat, és kénytelenek olyan iskolába járatni a gyermekeiket ahol a 80% cigány. A Jobbik mer nyíltan beszélni minden létező problémáról, miközben a fideszes csintalan pöffeszkedik a hírtv-n, az MSZPről pedig ne beszéljünk.

A mostani fiatalság sokkal, de sokkal tájékozottabb a felnőtteknél, köszönhetően az internetnek, ahova nem tud teljesen elérni a média-irányítók keze. csak rajtatok múlik hogy hiteles forrásokból tájékozódtok e, vagy a kormány igazságát közvetítő kereskedelmi csatornákból..

Nem véletlenül az egésznap tévé előtt ülő nyugdíjasok szavaznak még most is az MSZP-re, de szerencsére a válság miatt egyre több ember kezd el foglalkozni a politikával, szétnéz, és ha csak nem olyan sötét hogy elvből elutasítja a radikális változásokat, a Jobbik mellé teszi a voksát.

szebb jövőt

2009. nov. 23. 00:19
 23/32 anonim ***** válasza:
75%
Mitől erőszakos mesélj már! Ha zavar, hogy a Jobbikról szól egy kérdés, nem kell megnyitni. Ha nem jön be egy komment hangvétele, nem kell vágigolvasni, tovább lehet menni. Az ilyen embereket sosem értettem, ha én szimpatizálok mondjuk egy párttal, akkor azt "dicsőítem", de semmiképp sem azzal vagyok elfoglalva, hogy a másikat pocskondiázzam. Érdekes engem nem zavar más pártok aktivitása, mert megpróbálom kiszűrni, még akkor is ha pl. a Fidesz teleplakátolja az egész várost.
2009. nov. 23. 00:21
 24/32 anonim ***** válasza:
36%

"Buszke vagyok a magyarokra,buszke vagyok arra hogy magyar vagyok."

Én is. Büszke vagyok rá, hogy Magyarországon szélsőséges párt még sohasem kapott 20%-nál többet választáson. És ez így is marad, mert a magyar nem gyűlölködő nép. Szóval nincs jövője a Jobbiknak.

2009. nov. 23. 08:30
 25/32 anonim ***** válasza:
63%

Nem a Jobbik használja kampánycsatornának az oldalt. Hanem egyszerűen egyre több a Jobbikos, és kifejtik ők is a véleményüket. Akárcsak te (ti).

Nem szabad talán?

Mert ennyi erővel ti is kampánycsatornának használjátok az oldalt. Vagy ez a kettős mérce benneteket nem zavar?

2009. nov. 23. 09:28
 26/32 anonim ***** válasza:
33%

Szerény véleményem szerint a Jobbik-féle "hangoskodó" pártra szükség van. Miért? Mert képes rámutatni olyan problémákra, amelyet nem vállal fel a média és a politika érthető okok miatt, abba nem mennék bele, hogy miért nem. Konkrétan a cigánykérdésre gondoltam, de az mindenki számára nyilvánvaló, hogy egy sikeres találat köré nem lehet kormányprogramot, felelős kormányzást kiépíteni. A globalizációs témába nem merülnék bele, szerintem járjunk el előadásokra, olvassunk. :)

RTL Klub.. Én fideszes vagyok, így alapból nem nézek hasonló szennyet. Ha TV-t akarok nézni, akkor legalább a TV definíciójának megfelelő televíziót fogok nézni és az a HírTV vagy néha EchoTV.

"amúgy szerintem azért van ennyi Jobbikos a fórumokon (köztük én is) mert a Jobbik az ifjúság pártja. gyakorlatilag a 30 éves korig az emberek persze nagy általánosságban jobbikosok 30-50 közt Fideszesek 50 fölött pedig MSZP-sek. persze csak nagy általánosságban. és a fiatalok nagyobb részben neteznek mint az idősek.

amúgy pedig a Jobbik megvalósíthatatlan programjáról pedig"

Még csak 1 féléve tanulom az un. statisztika tantárgyat, de már az első feladataink között szerepelt a hibás statisztikai mondatok kiszűrése. Ez talán mindennek csúcsa.. Van egy olyan mondás, hogy: "Kis hazugság, nagy hazugság, statisztika" - ezek a hazugságok fokozatai. Szerintem a barikad.hu nem éppen a hitelességéről híres.

Nem tudom miért, de úgy tűnik, hogy olyanok nyilvánítanak véleményt a Jobbik részéről, akiknek semmiféle szakmai tudásuk nincsen. Ahogy az előttem szólók is említették, lehet így politizálni, szívetek joga, nem tiltja meg senki sem, de hozzászólásotok a trash mappába fog így kerülni így...

2009. nov. 23. 09:41
 27/32 anonim ***** válasza:
22%

08.30:

Gyönyörű példa a kirekesztésre,erőszakos belebeszélésre stb...

Szóval lehet látni,hogy minden oldalon megy a fröcsögés rendesen.

Ha nem hiszitek jó példa Hunhír,Stop.A kommentálásokat olvassátok!

2009. nov. 23. 11:09
 28/32 anonim ***** válasza:

Na és?

Hadd használják.

Az emberek megtanulták kezelni a Tesco újságokat is, ezt is megtanulták/ják.

Akit nem érdekel, ki se nyitja, vagy csak szórakozásból néz bele. Stb.

Van egy örökzöld: "Lehet-e a kecskével...?" - sokan ezért néznek be erre a fórumra!

2009. nov. 23. 11:20
 29/32 anonim ***** válasza:
67%

a 09:41-es válaszolónak.

ha megnyitottad volna a linket amit küldtem akkor tudnád, hogy az a Barikád cikk egy a Financial Times-ban megjelent cikk fordítása. remélem az már elég hiteles

2009. nov. 23. 19:05
 30/32 anonim ***** válasza:

Annyira unalmas már ez a folytonos vita. Az emberek bekapcsolják a Hírtv-t, ahol azt mondja Csintalan, hogy a Jobbik egy szélsőséges, erőszakos középkori bla bla bla párt és ezt így az emberek elhiszik. Önálló gondolkodásuk nulla alatti.

Amúgy elhihetitek, hogy a Jobbik vezetősége non stop megfigyelés alatt áll, és ha egy mondatot is mondtak volna cigányholokausztról/rendszer erőszakos megdöntésről, már rég nem lennének párt.

2009. nov. 23. 21:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!