Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Még nincsen elegetek abból,...

Még nincsen elegetek abból, hogy a Jobbik kampánycsatornának használja ezt az oldalt (is)?

Figyelt kérdés
2009. nov. 22. 22:31
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
28%
"szeretem a magyar dolgokat, mégis ki nem állhatom a Jobbik erőszakos propagandáját! "Te milyen propagandaval szeretned kiuzni azokat akik tonkretettek az orszagot???Olyannal hogy blablablablablablablaba!!!Ja,azzal biztos sikerulne!
2009. nov. 22. 22:57
 12/32 anonim ***** válasza:
40%
Az előttem szóló Jobbikosnak: nem szoktam RTL-klubot nézni.A programotokra pedig csak a reklámmal felelek: Álmodozni szabad Jucó-mucó.Csak ennyit ér az egész programod.
2009. nov. 22. 23:00
 13/32 A kérdező kommentje:

Valaki fent említette a Barátok közt-öt. A próféta beszélt belőle, mert az imént megkaptuk az RTL-Klubot :-))) Jelentem alássan, én nem nézem egyiket sem, mert olvasni jobban szeretek. Főleg történelmi és gazdasági irodalmat.

Vannak jobboldali, baloldali barátaim egyaránt. Szívesen beszélgetek mindenkivel, aki jó szándékkal, az ország érdekében gondolkodik. A kirekesztést, a gyűlöletet és a demagógiát viszont elutasítom.

Ezen az oldalon -igen kevés kivétellel- olyan jobbik-szimpatizánsokkal "találkozom", akik valamilyen előre betanult szöveget nyomatnak, aztán ha az ember megjegyzést tesz, hogy bocs, de én másként gondolom, akkor jön az "agymosott", a "nézd a mónikasót", "ti libsiszocifidesznyikok" meg egyéb kedves megjegyzések.

Igaza van annak, aki azt mondja, hogy a kampány kezd a visszájára fordulni. Én sem szeretem, amikor minden áron olyan árut akarnak rám sózni, amire nincsen szükségem, és nem is tetszik. Az pedig pláne visszatetsző, hogy az "ügynök", miután sokadszorra is kulturált, de határozott hangnemben nemet mondtam, elmond mindennek. Nagyon valószínű, hogy utána az életben nem leszek kíváncsi se rá, se a többi kollégájára.

2009. nov. 22. 23:02
 14/32 anonim ***** válasza:
43%
Ki van osztva a feladat a Jobbikosoknak, hogy a közösségi fórumokat, mint ez az oldal is, meg kell szállniuk. Az a cél, hogy mindenkinek úgy tűnjön, milyen sokan is vannak ők.
2009. nov. 22. 23:09
 15/32 anonim ***** válasza:
26%

""Te milyen propagandaval szeretned kiuzni azokat akik tonkretettek az orszagot???Olyannal hogy blablablablablablablaba!!!Ja,azzal biztos sikerulne!"

Kik tették tönkre az országot? Divat azt mondani, hogy a globalizáció, multik, meg a zsidók stb. Szerintem egyrészt a válság, másrészt meg az MSZP rossz politikája.

A válság lassan elmúlik, az MSZP meg egyre jelentéktelenebb! Egyébként meg a Fidesz programját ne blablázzuk már le, az legalább megvalósítható, és nem egy légből kapott hülyeség (mint a Jobbik programja)!

A Jobbik egyetlen egy értelmes programpontja a cigánykérdés megoldása. Na, azt támogatnám!

De eköré kiépült egy halom baromság (már bocs), mint kampány illetve program!

Amúgy maga a párt nem annyira unszimpatikus, inkább olyan álmodozó típus! De a stílusa és a vezetői nekem abszolút ellenszenvesek! Pl.: Morvai EU felszólalásai! Na, azok aztán a hatékonyság mintapéldái!

2009. nov. 22. 23:10
 16/32 anonim ***** válasza:
61%

amúgy szerintem azért van ennyi Jobbikos a fórumokon (köztük én is) mert a Jobbik az ifjúság pártja. gyakorlatilag a 30 éves korig az emberek persze nagy általánosságban jobbikosok 30-50 közt Fideszesek 50 fölött pedig MSZP-sek. persze csak nagy általánosságban. és a fiatalok nagyobb részben neteznek mint az idősek.

amúgy pedig a Jobbik megvalósíthatatlan programjáról pedig

[link]

2009. nov. 22. 23:41
 17/32 anonim ***** válasza:
53%

Nagyon helyes hogy a jobbik használja ezt az oldalt.

Magyarországon mindenkinek joga van a szabad véleménynyilvánításhoz így a jobbiknak is.

A jobbik sosem volt erőszakos ezt csak azok állítják, akik nem ismerik a programját és még sosem voltak személyesen a rendezvényein.

Egyébként a jobbik támogatottsága folyamatosan nő az egyszerű emberektől a diplomás emberig.

Akik már voltak mint én is ( Fideszes voltam ) azok jobbikosok lettek, még pedig azért mert minden kérdésre normális választ kaptam, nem láttam mellébeszélést mint Orbán Viktortól.

Csaba

2009. nov. 22. 23:56
 18/32 anonim ***** válasza:
69%

20 év hosszú idő. Nagyon hosszú. Húsz év egy ember életének a negyede, a termékeny éveinek fele ( 20-tól 60-ig)

A rendszerváltáskor A jelenlegi politkai erők prominensei megkapták a lehetőséget arra, hogy az összeomló szocializmus helyett valami mást építsenek. Ott volt a lehetőség, hogy álmodjunk egy szebb jövőt !

Ha végig gondolom az elmúlt 20 évet a termékeny éveim felén átívelő változásokat, csak a rombolást látom. Elvették tőlem a becsületes munkával történő gyarapodás lehetőségét. Ebben az országban a polgári életszínvonal becsületes munkával nem megvalósítható.

Hát most a Jobbik próbál meg megvalósítani egy szebb jövőt. Másképp mint az eddigiek.

2009. nov. 23. 00:02
 19/32 anonim ***** válasza:
66%

Csabának igaza van.

Én Fideszes vagyok, de tervezem hogy elmegyek egy jobbikos rendezvényre mert magam akarok meggyőződni az igazságról a jobbikkal kapcsolatban.

2009. nov. 23. 00:02
 20/32 anonim ***** válasza:
82%
En is Fideszes voltam es meg mindig az lennek ha nem lett volna Jobbik. Egyszeruen csak elegem van a sok igergetesbol, mellebeszedbol, dumabol es a tisztan atlathato tehetetlensegbol. A 80as evekben a politikus politizalt, a nep kussolt es dolgozott, a cigany lopott es kussolt. Ma a politikus lop es pofazik, a nep politizal es be van sz.rva,( de azert pofazik), a cigany most is lop es pofazik. A kozepreteget meglopjak a ciganyok is meg a politikusok is.Ezzel mar nagyon tele van a ....Tudom a valaszt erre....nem lesz valtozas...de ugy erzem a Jobbik megerdemli a lehetoseget.
2009. nov. 23. 00:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!