Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az hogy ezen az...

Miért van az hogy ezen az oldalon csak a Jobbikot pozitívan érintő kérdéseit veszik le?

Figyelt kérdés

Nem lehetne ezt jelenteni valahová?

Már rögzítettem néhányat, amit levettek ok nélkűl!

2009. nov. 22. 22:08
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

"Azt kene csinalni azokkal akik meg mindig Jobbikellenesek hogy kene nekik adni egy ingyen repulojegyet Pl.az Usa-ba"

Semmi logika abban, amit írsz. Ha valaki elmegy az USA-ba, akkor azt látja, hogy ott a fehérek, a feketék, a kreolok és a sárgák képesek egy nyelvet beszélni, anélkül, hogy irtanák egymást. A néhány száz ku-klux-klános meg white pride majom pedig csak hadd masírozzon. De ott esélyük nem lenne bekerülni a szenátusba, és még kevésbé meghatározni az ország politikáját.

Én is éltem nyugaton hosszú ideig, és örömmel tapasztaltam, hogy arrafelé az emberek nincsenek megőrülve a politikától, és nem esnek egymás torkának azért, mert más pártra szavaznak, és mégis kiegyensúlyozottabban élnek. Itt meg a politika véres szájú pártkatonákat és aktivistákat farag egyébként jobbra érdemes emberekből, még a tizenévesekből is. Szerintem van még mit tanulnunk demokráciából.

2009. nov. 23. 06:59
 22/24 anonim ***** válasza:

06.59.

Nem erted a logikat abban amit irtam?Hat akkor szivesen elmagyarazom.Eloszor is itt sem nepirtasrol van szo.Egyszeruen meg all az eszem hogy egyesek meg mindig ilyen orult dolgokat felteteleznek.Mitol felsz?Attol hogy fogod latni a ciganyokat dolgozni???Huha most nagyon felni kell.Masodszor pedig azert irtam ezt a narancsboros hasonlatot mert egy nagyon egyszeru magyarazat arra hogy milyen szinten el van nyomva a mezogazdasag.Mar Mo-in is nehez talani normalis elelmiszert.Ezert mondtam hogy "elni egy kicsit az usa-ba".Az emberek koverek,csunyak az elfogyasztott szennyes kajaktol.Van olyan 10 eves gyerek aki meg sosem evett banant.Mo is ezen az uton halad.Plane mikor latsz egy csinos not es a se4gge meg tiszta narancs.Szerinted mitol?A sok szemettol amit esznek.A genkezelt allatok ,zoldsegek,gyumolcsok stb.Nagyon tetszett az amit a Jobbik a parlamentbe "beolvasott"Teljesen igazuk van."Bejon a rengeteg szenny az orszagba az itteni gazdakra meg rarohad a termes"Ez egy visszafordithato folyamat..nem keso elkezdeni.

2009. nov. 23. 12:18
 23/24 anonim ***** válasza:

Mégis mit kéne szeretnem a jobbikban???POlgárháborút szítani???Kösz de szeretek nyugodtan élni.

Randalírozni és szembemenni a rendőrökkel???Hát még mindig nem tenném mert ha baj van ők tudnak segíteni rajtam.

Szítani a népet hogy üldözzük ki a multikat???Hát ez sem jött be mert Magyarország sajna nem lenne képes magát fenntartani.Önállóan rendet tartani??VAgyis próbálkozni??Hát a világot törvények irányítják és sajna ők ezekközül nem sokat tartanak be.Na ez a Jobbik.Szóval inkább bármi mint a jobbik,ami inkább szarabbikként futhatna.

2009. nov. 23. 18:54
 24/24 anonim ***** válasza:
Az előző válaszra fog jönni az a sablonválasz, hogy: "Miről beszélsz? A Jobbik egy teljesen békés értelmes párt! Mutass már egy linket, mert komolyan nem tudom miről beszélsz! A jobbik nem szít semmilyen indulatot, és polgárháborút. stb. stb. blablabla" Ja a jobbik nagy békés hippi gyülekezett, ahol csak peace van meg love, és tudják is a megoldást a problémákra...
2009. nov. 23. 19:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!