Miért van az hogy ezen az oldalon csak a Jobbikot pozitívan érintő kérdéseit veszik le?
Nem lehetne ezt jelenteni valahová?
Már rögzítettem néhányat, amit levettek ok nélkűl!
Amit rögzítettél azt én is olvastam. Törölték mert nyilvánvalóan sértette a fórum szabályait, nem kérdés volt.
Igen, lehet jelenteni, pl. Vona Gábornak. Mégis mire gondoltál? Csinálj magadnak saját fórumot, ott azt írogatsz amit akarsz, nem fog senki beleszólni. Itt viszont "nem otthon vagy", alkalmazkodnod kell a házigazda szabályaihoz! :)
Az elmúlt 90 év pedig azt, hogy benneteket. Ti ugyanis még ennyi idő után is vakon hisztek valamiben, amelybe piszokul belesült az ország.
Mit keversz itt össze? Amiről én beszélek az a valóság, amiről te az meg fikció.
Ti valóban azokat támogattátok, akik lehúzták az egész országot, ezzel nem lehet vitatkozni.
Mi meg aki egy új utat szeretne mutatni, ami érthető és világos, csak sajnos a mostani hatalomnak nem tetszik. Gyártják a propagandát, mert mást nem tehetnek mert HITELTELENEK.
Ugyan az a viszonya az MSZP nek a Fideszhez, mint a Fidesznek a Jobbikhoz. És ugyan az a hozzá állása is. Az az, ha bebizonyosodik hogy nincs hitelen hitessük el a másikról is. Csak hogy a Jobbik még senkit nem csapott be. De engem nem érdekel a barom nácizásaitok, amiket bele akarják égetni a fejetekbe, mert nincs más esélyük. Én és a barátaim nem nácik, és nem is ismerek nácikat. Csak bűnözőket a másikoldalon.
A jobbik is hazudik, vagy ez csak füllentés akkor?
Most ebből mi következik!
Hol van itt alakzat, miért nincs kép róla? Jahh elromlott pont akkor a gép?
Ne vadíts. Most írhatnám én is hogy az index, de nem teszem, csak gondolkodj.
Ha lett volna alakzat akkor nem lelett volna kapva?
Mit is sértett ezek közül? És te elolvasod néha azt a millió hülyézést és degradálást amit ti írtok? Az nem gáz? Azokat nem lehetne szerinted töröltetni? Csak ami nektek kellemetlen? Persze a demokráciáról alkotott véleményeteket jól tükrözik az eltelt évek, és ami most folyik ellenünk.
Ez a kérdés rossz kategóriában van
Ebből a kérdésből nem derül ki, mit szeretne megtudni a kérdező
Ez nem kérdés, hanem apróhirdetés vagy hirdetés
Ez nem kérdés, hanem kérés az olvasók felé
Ez a kérdés egyértelműen csak kitaláció
Ez a kérdés provokatív vagy trágár
A kérdés helyesírásilag kifogásolható (olvashatatlan), vagy indokolatlanul csupa nagybetűs
Gyanús, hogy a kérdező megkérdezte korábban már ugyanezt
Ez a kérdés más szempontból szabályszegő, illetve ellenőrzendő
ma 22:30
Na majd az index.hu az igazmondásról híres...
"Mit is sértett ezek közül?"
Ebből a kérdésből nem derül ki, mit szeretne megtudni a kérdező
Ez nem kérdés, hanem apróhirdetés vagy hirdetés
Magyarországon mindenkinek joga van a szabad véleménynyilvánításhoz így a jobbiknak is.
A jobbik sosem volt erőszakos ezt csak azok állítják, akik nem ismerik a programját és még sosem voltak személyesen a rendezvényein.
Egyébként a jobbik támogatottsága folyamatosan nő az egyszerű emberektől a diplomás emberig.
Akik már voltak mint én is ( Fideszes voltam ) azok jobbikosok lettek, még pedig azért mert minden kérdésre normális választ kaptam, nem láttam mellébeszélést mint Orbán Viktortól.
Csaba
tegnap 22:36
Akkor sem mennék a mocsok zusába a fegyvert fognának rám. Én nem dőlök be az idióta kolbászkeríttés elméleteiteknek, amivel itt visitoztok az oldalon, nyugaton meg vállig kotortok az ürülékben, mit a társadalom legalja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!