Nem megszüntették, hanem időnként pályázni kell, ők pedig elkényelmesedtek és elbukták a pályázatot.
Demokráciában, piacgazdaságban teljesítményt kell felmutatni, verseny van. Kommunista rendszerben még 2040-ben is Boros-Bochkorra ébredt volna az ország. De nem olyan rendszer van, szokjuk már meg végre.
2009. nov. 23. 08:34
22/30 anonim válasza:
Nem nagyon érdekel.Ritkán hallgattam őket.Majd lesz helyette másik.
2009. nov. 23. 14:44
23/30 anonim válasza:
Örülök neki. Hallgathatatlan volt főleg a Sláger, és utáltam Bocskort és Borost és Vogát, a Danubiuson meg Balázst meg a Janit.
Jó, hogy megszűnt a 2 rádió.
2009. nov. 23. 17:34
24/30 anonim válasza:
Én szerettem a bumerángot,de az a hiszti amit Bochkorék gerjesztettek körülötte az már sok volt.A sláger rádió csak kb 25%-ban volt részes a bumerángban. A fennmaradó 75% a Boros-Bochkor párosé volt.Jövedelmük több mint 60 millió ft volt.Fejenként persze.Ezt védték annyíra.
2009. nov. 23. 17:57
25/30 anonim válasza:
60 milla évente / kopf , ha én ennyit kapnék,és csak idétlenkednem kell és bunkóskodnom,akkor én is sírnék mint a fürdős k*rva....am. kíváncsiságból leszedtem az utolsó fél órát az adásból,bocskorék azért k*rvaanyáznak rendesen élő műsorban és sokan SAJNOS ERRE BÜSZKÉK!Erre azt tudom mondani: b*zdmeg
2009. nov. 23. 18:17
26/30 anonim válasza:
Eddig sem hallgattom őket. Tegnap belekóstoltam a Neo-ba, sztem elég jó zenét nyomnak. Nekem tökmindegy, úgyis ha zenét akarok, akkor letöltöm és azt hallgatom.
Mellesleg, ha valami akkora biznisz, mint például a Bumeráng volt, gondoljátok, hogy nem lesz valaki aki pénzt csinál belőle újfent?
2009. nov. 23. 18:50
27/30 anonim válasza:
Én már felvájtam miatta az ereimet.
2009. nov. 25. 20:50
28/30 anonim válasza:
őszintén szarok rá
2009. nov. 25. 21:16
29/30 anonim válasza:
Nem örülök neki:( VISSZA A SLÁGERT!!!!!!!!!!!!
2009. dec. 18. 15:05
30/30 anonim válasza:
jól van ti nem hallgattátok egyiket se de a többi ezer ember meg igen és jó volt
nem minden zene tetszett de mikor mentünk autóval hosszabb útra jó volt valamit hallgatni...
a 2 újnak meg valami kegyetlen szar zenei ízlése van
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!