Mi a véleményetek, hogy megszüntették a 2 legnagyobb rádiót?
Egyiket se hallgattam.
Zeneileg egyik sem az ízlésem, a Boros-Bocskor dúótól pedig a falra megyek.
egyre nagyobb a gyanúm hogy 8 - 10 stb mszps és bal liberális szemét beregisztrálta magát vagy 10 felhasználó néven és nyomja a hülyeségeket!
nem kár értük mi? ami jó azt tönkre kell vágni meg kell szüntetni ennyi igaz?
nem tudom mire jó ez
mind a kettőn elég alja zenéket nyomtak. a slágertől alapból felfordult a gyomrom, mert annak a bocskornak egyszer volt egy nem igazán megbocsátható kijelentése miszerint a kerékpárosokat gázkamrába kéne zárni...
a danubiuson talán az a pirítós még elment, de nem vágom fel miatta az ereimet.
ez van, ezzel is csak próbálják egy kicsit elterelni a mai magyar szar helyzetről a figyelmet, hogy a sok proli ezen vinnyogjon, h jajj, nem hallgathatom azt a pár suttyót reggelente. na bumm. nem szakad meg miattuk a szívem..
1. lejárt a szerződés
2. aki fizet többet azé a sáv
3. magyaroknak semmi köze ehhez,offshore cégek (luxemburg)
4. a 199 rádióból megszünt 2,nem fogtok éhen halni
5. fidesznek és az mszpnek semmi köze ehhez-.-
Én örülök neki..a napi ötszöri Eros Ramazotti és tizenkétszeri Gypsy Kings után már ráfért a rádiókra egy kis vérfrissítés.
A Neo annyira nem tetszik, kicsit öreges, de a Class fm nekem nagyon jó, fiatalos zenék mennek, és valóban változatosan..a műsorok még elég gyengék, de majd alakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!