Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek, hogy...

Mi a véleményetek, hogy megszüntették a 2 legnagyobb rádiót?

Figyelt kérdés
2009. nov. 22. 20:13
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

Egyiket se hallgattam.

Zeneileg egyik sem az ízlésem, a Boros-Bocskor dúótól pedig a falra megyek.

2009. nov. 22. 21:14
 12/30 anonim válasza:
A Sláger rádió eddigi amerikai tulajdonosa kivonul a magyar piacról, tehár a Sláger rádió nevű rádiónak vége. A Bumeráng most fogja (holnap reggel) elkezdeni a tárgyalásokat a Neo-val a Bumeráng mint reggeli műsor átvételéről, mivel a Bumeráng egyedi szerződése ezzel a Sláger rádióval megszűnt. Tehát szabad számára a piac.
2009. nov. 22. 21:15
 13/30 anonim ***** válasza:
0%

egyre nagyobb a gyanúm hogy 8 - 10 stb mszps és bal liberális szemét beregisztrálta magát vagy 10 felhasználó néven és nyomja a hülyeségeket!

nem kár értük mi? ami jó azt tönkre kell vágni meg kell szüntetni ennyi igaz?

nem tudom mire jó ez

2009. nov. 22. 21:19
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem kár értük, nagyon sokat ártott a magyar könnyűzenének. Mikor hallhattál a Slágeren vagy a Danubiuson Bob Marley-t? Én a neon hallottam először rádióban, ezt a méltán híres és népszerű, de nem populáris előadót...
2009. nov. 22. 21:21
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

mind a kettőn elég alja zenéket nyomtak. a slágertől alapból felfordult a gyomrom, mert annak a bocskornak egyszer volt egy nem igazán megbocsátható kijelentése miszerint a kerékpárosokat gázkamrába kéne zárni...

a danubiuson talán az a pirítós még elment, de nem vágom fel miatta az ereimet.

ez van, ezzel is csak próbálják egy kicsit elterelni a mai magyar szar helyzetről a figyelmet, hogy a sok proli ezen vinnyogjon, h jajj, nem hallgathatom azt a pár suttyót reggelente. na bumm. nem szakad meg miattuk a szívem..

2009. nov. 22. 21:41
 16/30 anonim ***** válasza:
66%
Őszintén szólva ... lesz@rom.Nem hallgattam egyiket se mert _fos_ zene ment rajtuk.
2009. nov. 22. 21:55
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
A képviselt zenéjük miatt sem veszteség és arra a hőbörgésre sem voltam sosem kiváncsi amit ők levágtak ha véletlenül odakapcsoltam.
2009. nov. 22. 21:59
 18/30 anonim ***** válasza:

1. lejárt a szerződés

2. aki fizet többet azé a sáv

3. magyaroknak semmi köze ehhez,offshore cégek (luxemburg)

4. a 199 rádióból megszünt 2,nem fogtok éhen halni

5. fidesznek és az mszpnek semmi köze ehhez-.-

2009. nov. 22. 22:08
 19/30 anonim ***** válasza:

Én örülök neki..a napi ötszöri Eros Ramazotti és tizenkétszeri Gypsy Kings után már ráfért a rádiókra egy kis vérfrissítés.

A Neo annyira nem tetszik, kicsit öreges, de a Class fm nekem nagyon jó, fiatalos zenék mennek, és valóban változatosan..a műsorok még elég gyengék, de majd alakul.

2009. nov. 22. 22:09
 20/30 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy a két csicskabohóc be van tojva a munkahelyük elvesztésével. Nem nagyon tettek le semmi mondandót az asztalra/éterre. Már előbb kellett volna kivonulniuk, remélem a kereskedelmi tévék is erre a sorsra jutnak.
2009. nov. 22. 22:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!