Kedves utolsó, szerintem leírtam, hogy milyen kimagasló eredményekkel végeztem, hogy több nyelven beszélek, hogy még az atyaúristennel is normális voltam - és mégsem találok munkát, de senki nem tud támogatni anyagilag.
Ha én minden lehetőséget megragadtam - már ha lett volna -, akkor mégis kit kellene hibáztatnom? Az én hibám, hogy megszűnt az adójóváírás? Én tehetek arról, hogy az ország tele van munkanélküliekkel és a minimálbér a hivatalos létminimum alatt van?
Mindig minden az emberek hibája, és ha a rengeteg küszködés után már feladják és kimennek külföldre azért, hogy legalább lehetőségük legyen családot alapítani, az is a mi hibánk? Itt mindenki lusta, buta, tehetetlen, és még véletlenül sem a gazdaságpolitikától függenek ezek a dolgok?
Ha ennyire rossz lenne a helyzet ahogy leírtátok, akkor ujjongó tömegek várnák a rendszerváltó baloldal képviselőit mindenhol.
Úgy néz ki, hogy azon kevesek közé tartozom, aki a fidesz propaganda célközönségének számít. Az egykulcsos adóval nőtt a fizetésem, a 20% rezsicsökkentés érzékelhetően érinti a családi költségvetést. De nem gondolom, hogy papírzacskóval a fejemen kellene az utcára mennem.
Munkahelyet!
Egy kisvárosban élünk itt eddig alig akadt munkahely, de szerencsére a kormány támogatásával a közelünkben egy elektronikai cég kezdte meg működését.
Én egy csomó plusz adót, meg egy csomó hazugságot kaptam.
Jókat nevetek azokon az aktivistákon akik itt irkálják, hogy nincs olyan hogy valaki kevesebbet keres.
Had tudják már az emberek maguk, hogy mennyit keresnek. Épp elég baj annak aki rosszabbul él az utóbbi időben, mért kell meghazudtolni, hogy biztosan nem is. Mért írná, ha nem így lenne?
Mi oka lenne valakinek aki jobban él azt írni, hogy valójában rosszabb lett a helyzete?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!