1. Amíg diákként dolgoztam, megszüntette az adójóváírást. Az igaz, hogy a megszerzett többletet sejtelmem sincs, mire használta fel (ugye a TB alanyi jogon jár diákként, és ez nem számít bele se a munkanélkülibe, se a gyesbe, se a nyugdíjba), a lényeg, hogy benyelte az egészet.
2. Anyám egyedül nevel hármunkat, de az elmúlt három évben már a béka feneket alá süllyedt a színvonalunk, mivel elmúltam 20 éves, nem kapunk családi adókedvezményt sem (hiába éle itthon), viszont az egykulcsos adónak köszönhetően a fizetése még tovább csökkent.
3. Nem tudom, tegnap akadtak kezembe a tavalyi számlák, kb. ugyanennyit fizettünk ilyenkor, mint most, pedig már nagyon meghúzzuk magunkat. Ennyit a rezsicsökkentésről, nem mintha annyira érintett volna bennünket, mikor lassan ott tartunk, hogy csak kétnaponta fürdünk és alig fűtünk már.
4. Itt állok 22 évesen, szakképzettséggel és három nyelvvel a keleti régióban, és NEM találok munkát, pedig már - ha jól számoltam - kb. 700 önéletrajzot eresztettem útnak. Ráadásul évekig keményen tanultam, erre idén két hónappal a felvételi előtt benyögte Viktor, hogy ötös érettségivel, nyelvvizsgával, emelt szinttel, OKJ-val SEM vagyok méltó egy államilag támogatott gazdasági szakra, mert már ennyi sem elég rá.
Dehát, Magyarország jobban teljesít!
"8-as: Az ország felének (sőt) egész évben nincs 2 milka fizetése, nemhogy még annyival több... :D
Ideje kijönni pestről és szétnézni."
Jajj, hát ő nem tehet róla, hogy felsőbbrendű fideszes. Különben is, mindenki annyit ér, amennyije van. Akinek nincs pénze, az dögöljön meg vagy keressen többet.
"A 15-ös szerintem ironikusan mondta..."
Hagyd, ezeknek semmi iróniaérzékük nincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!