A Fidesz a gazdagokon, a tehetősebbeken is segít meg a kisebb keresetűeken is?
Rendben, kapjon nagyobb támogatást a szegényebb.
De vállalja, hogy nem szaporítja a családját számolatlanul a nyomorban. Tudom ehhez meg semmi közöm és mindenféle szélsőjobbos vagyok hogy ilyen az eszembe jut.
Csak ahhoz volt közöm, hogy fizettem 54% adót meg járulékot hogy tudjanak támogatást adni.
Úgy gondolom a gyermek vállalás egy egész életre szóló felelősség. Mindenki a legjobbat szeretné e gyermekének. Felneveltem két gyereket, polgári körülmények között. Nem volt sem nélkülözés sem luxus.
Nem az aktuális kormánynak lett a gyerek, hanem nekünk szülőknek. Első sorban az én felelősségem a családom eltartása. Én sosem kértem támogatást, csak azt vártam volna el a kormánytól, hogy hagyjon létezni. A problémáimat majd megoldom magam. Az 54%-os elvonás nem ezt mutatta.
Támogatás annak járjon aki nem képes önállóan eltartani önmagát, itt viszont kötelezettségek is legyenek ne csak jogok.
A szaporítja a családját számolatlanul a nyomorban nem két gyereket jelent, sokkal többet.
22:03
"Nem annak van nagyobb szüksége a több támogatásra, aki így is jól keres. "
És ez hogyan függ össze az egykulcsos adóval????
Én nem tudom mit nem lehet érteni azon, hogy a fidesz a gazdagok kormánya. Régen az volt a neve Fidesz Polgári párt.
A polgár nem egyenlő a szántóvető paraszttal.
A polgár városban él és tehetős.
Ez ma nem fedi le az ország 80%-t.
Nevet változtattak, de ideológiát igen.
A kisebb keresetűeken nem segít, hanem elveszi tőlük a pénzt és odaadja a gazdagoknak
még a Századvég elemzője is ezt írta (biztos részeg volt, nem tudta hirtelen hol a helye)
de vegyük pl. a minimálbért, a fidesz alatt 38%-kal emelkedett, ám nettóban csak 10%-ban. ergo szopóágra rakták a cégeket is, akiknek még drágább a munkaerő
itthon nálunk 385k-ból megkapsz 195k-t a többi az államé, angliában 1050 fontból 914-et. kicsit nem mindegy
de forgalmazz mondjuk autót, az állam keresi rajta a legtöbbet 5-10x-t mint te
építs házakat, megint csak az állam keresi vele a legtöbbet, és nagyságrendekkel többet
az állam olyan mint egy kisgömbőc, minden pénz kell neki, hogy aztán elbassza fa szságokra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!