Honnan veszik itt sokan, hogy 4-5 millió ember a létminimum alatt él?
nemrég volt egy közvélemény kutatás.. az embereket megkérdezték arról,hány forintig terjedő benzin/gázolaj költségig fizetné meg az 1 l benzin/gázolaj árát.
A többség erre azt mondta, 1000 ft/L-ig biztosan fizetné a benzint/gázolajt. Nah akkor miről is beszélünk? a sok bugyuta ember még a wc-re is autóval megy lassan... van a közelünkben egy család.. a tőlük 50 m-re lévő fagyizóhoz is autóval mennek..normális az ilyen ember de most komolyan? :DD
Ha valaki egyszer kétszer betalál a MC-be az még nem jelenti azt hogy sok pénze van.Legfeljebb az utolsó pár ezresét dobja ki pazar dologra.Mint ahogy egy pár fiatal a zsebpénzüket összerakva mindenféle káros dolgokat vesznek belőle.Ettől még nem gazdag egy ember mert 20 ezer ft al vásárolt a boltba a hó végén.
Mikor megyek vásárolni én is (amikor néha megmarad ennyi) egy 10es a hó végén befogom kajára ,nem a millióimból vettem elő.Sajna az utolsó 10esem volt...
Nem minden arany ami fénylik.Persze nem mondtam hogy minden roma szegény .De vannak piszok nehéz helyzetben élők elég sokan.Nézz csak körül mennyi közmunkás van ,nem is egyet ismerek a baráti körömben ( nem csak romákat).Ebből nem lehet meggazdagodni, megpróbál élni...
Ezt azok az emberek szokták mondani, akik szerint a Gyurcsány kormány sikeres volt a Bajnai kormány pedig kihúzta az országot a válságból ...
Emberi butaság nem több, tanulással könnyen orvosolható. Magyar Bálint féle oktatás politika nem úgy sült el, ahogy megálmodták! Csökkent a tudás, de hülyeséget ők se tanulnak ... Logikát még keresik a fiatalok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!